شهریار جان می گم یه رو به مدیر سرورت بنداز !
متن اروری که محسن جان گذاشت The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. معلومه که سرور یه چیزیش میشه .
phpinfo رو هم بستن .
نمایش نسخه قابل چاپ
متن اروری که محسن جان گذاشت The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. معلومه که سرور یه چیزیش میشه .
phpinfo رو هم بستن .
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg69818#msg69818 date=1209390106]
phpinfo رو هم بستن .
[/quote]
باشه اما آخه دقیقا بعد از اینکه فایل ها را overwrite کردم این اتفاق افتاده !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان از لینک بالا مشخصات را ببینید ... ( کمی سریعتر لطفا )
ممنون از همه دوستان که راهنمایی دقیق فرمودند بابا سایت دان هست یکم سریعتر بد نیستا !!! مامبولرنی که در عرض 15 دقیقه جواب میداده حالا باید التماس کنی تا جواب بدند ؟
نام کاربری و کلمه عبور هاست رو بصورت خصوصی بفرستید تا چک کنم.
البته فعلا سرعتم افتضاحه اگه تونستم امشب چک میکنم اگه نتونستم فردا حتما چک میکنم.
یا علی
آقا فرستادم چک کنید لطفا ...
مشکل حل شد. فقط کلمه عبور Admin سایتت رو تغییر دادم که اونم بصورت خصوصی واست فرستادم.
یا علی
سلام
بلال جان میشه بگی مشکل چی بود که ما هم یاد بگیریم ؟ :) ممنون
یا علی علیه السلام
بلال جان سایت بالا میاد و خیلی خیلی ممنون ! اما یک سوال چرا دان گیرد کردین ؟ ( اگه مشکل را باز کنید ممنون میشم ما هم یاد میگیرم )