پاسخ : مشکل با کامپوننت xmap
[quote author=مجید link=topic=14122.msg75216#msg75216 date=1213515739]
این موارد بر میگیرده همه به SEO تکنیک های اون که خیلی از مواردش رو نمیشه بازگو کرد چون باید پول بپردازید بابتش
[/quote]
سلام.يعني بالاخره ميشه سايتي مثلا در رتبه ي دوم سوم و يا رتبه هاي بعدي ليست جستجو باشه (هر رتبه اي غير از رتبه ي اول) و باز هم نقشه اون سايت نمايش داده بشه يا نه؟
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــــلي
کار نشد نداره دوست من
اما خیلی موارد هست البته گاهی هم باید گوگل از شما خوشش بیاد دیگه (شوخی)
به هر حال هر کاری شدنی هست می دونید که seo الان یکی از کارهای خوب در وب سایت هست ...
یاعلی
سلام.اگه ميشه پس چرا گوگل نقشه ي سايت هيچ ساتي جز اوني كه در اول ليست قرار مي گيره را نشون نمي ده؟قطعا SEO سايت دومي در ليست نبايد اختلاف فاحشي با سايت اول در ليست داشته باشه. اونوقت چرا گوگل[size=10pt][size=10pt][size=10pt] فقط[/size][/size][/size] سايت مپ اولين سايت در ليست را نشون مي ده؟(تقريبا تا اونجايي كه من ديدم هميشه همينطور بوده؛ جوري كه آدم حس مي كنه اين يه قانونه)
لطفا اینو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا منظورتون نقشه سایت همین هست !! اگر آری براتون بیشتر توضیح بدم (البته شاید ......)
یاعلی
سلام. بله دقيقا.اين لينك حرف من را هم اثبات مي كنه كه فقط نقشه ي سايت اولين سايت در ليست (كه در اينجا مامبولرن هست) را نشون مي ده و اون سايت هاي بعدي در ليست فقط يه عنوان ازشون ذكر شده در صورتي كه ممكنه خيلي از اون ها هم سايت مپ داشته باشند.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلي
خب اولا چیزی که خیلی مهمه برای گوگل در درست کردن اون مورد اولین موردش بازدید بالا هست ..بقیه اش هم بماند
در مورد اون هم خب خیلی طبیعی هست چون مامبولرن که سرچ میشه فقط سایت مامبولرن هست که این کلمه رو خیلی زیاد از گوگل میرن توش پس از نظر گوگل این سایت سایت اصلی مربوط به این کلمه هست و ....
خیلی ساده و کم گفتم
حرف شما به نوعی درسته دوست عزیز فقط باید در مورد اون کلمه اول باشی ...
یاعلی
سلام.خيلي ممنون از جوابتون. روشن شدم ::)
نتيجه ي اخلاقي: هميشه بايد سعي كنيم اول باشيم. مصداق بارزش توي سرچ گوگل ;)
يــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــــل ي