ممنون از توجه شما
[IMG]C:\Users\meysam\Desktop\1.png[/IMG]
---
سایت من روی سرور نیست بلکه در کامپیوتر شخصی خودم قرار داده یعنی من هاست نگرفتم تا روش سایتم رو قرار بدم
ضمنا چطور اسکرین شات قرار بدم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از توجه شما
[IMG]C:\Users\meysam\Desktop\1.png[/IMG]
---
سایت من روی سرور نیست بلکه در کامپیوتر شخصی خودم قرار داده یعنی من هاست نگرفتم تا روش سایتم رو قرار بدم
ضمنا چطور اسکرین شات قرار بدم
دوست عزيز درايو C شما با درايو C من و ساير كاربران فرق مي كنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط zomorrod [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بنا بر اين تصويري كه شما گذاشتيد رو ما نمي تونيم ببينيم
در سايت هاي آپلود عكس تصويرتون رو قرار بديد
مثل:
up98.ir
موفق باشيد
ممنون از شما دوست عزیز
راستش اسکرین شات بلد نیستم بزارم اگه بگین چکار کنم عکسشو براتوم میفرستم.ضمنا سایت من رو ی فضای وب نیست و هنوز روی هاست قرارندادم
دروود
در تکمیل پست دوست خوبم جناب صفاجوی
از کلید Ptr Scrn ( پرینت اسکرین ) کیبرد خودتون استفاده کنید برای عکس گرفتن از صفحه دسکتاب خودتون در زمان برخورد با ارر
در زمان مورد نظر خودتون این کلید رو بزنید و سپس وارد Paint بشید و کلید Ctrl+V رو بزنید و ذخیره کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خب اين تصوير گوياي اينه كه شما آدرس تصاوير رو اشتباه مي ديد.
لينك تصوير شما مشكل داره. به كوچكي يا بزرگي حروف وهمچنين پسوند عكس دقت كنيد
موفق باشيد
اگه من آدرس رو اشتباه میدادم دقیقا به تعداد تصاویر فولدرم از این شکلک ها نداشتم .آخه چطور ممکنه !! در صورتی که وقتی در سایت روی این شکلک ها موس را قرارا میدهیم دقیقا اسم تمام فایل ها موجود در فولدر تصاویر نوشته می شود. که این نشان دهنده این است که آدرس درست است
خير
اين آدرس از مرورگر شما لود ميشه نه از سايت شما
وقتي كه لينك آدرس درست نباشه خود مرورگر تصويري بصورت پيش فرض قرار ميده كه اين همون تصوير پيش فرض هستش
موفق باشيد
سلام
آموزش این پلاگین در دانشنامه هست و میتونید مطالعه کنید ! آموزش کامل توضیح داده شده و شما اگر با دقت بخوانید مشکلتون حل خواهد شد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
متشکرم
یه سوال دارم >>اینکه سایت من روی هاستی نیست و روی کامپیوتر خودم مشکلی برای این پلاگین ایجاد نمیکنه؟
ضمنا آدرس پوشه تصویر من در ویندوز:C:\wamp\www\New folder\images\stories\pic
و در جوملا :{gallery}pic{/gallery}