-
سلام
دوستان با لحنهای بهتری هم میشه با همدیگه بحث کرد !
من کاملاً موافق هستم که فعالیت خیلی از کاربرها کم هست و میشه گفت متأسفانه 70 درصد کاربران جوملا مصرف کننده هستند و قدر نمیدونن !
وقتی خود شما دوست من فعالیتی نمیکنید نباید از دیگران انتظار داشته باشید که به شما کمک کنند ! عمری توی این انجمنهای فارسی به هموطنان خودم کمک کردم آخرش هر وقتی هر سوالی دارم میرم از دوستان غیر ایرانی و انگلیسی زبان میپرسم ! به نظرت من باید دیگه برای ایرانیها کاری نکنم ؟ اما با همه این وجود هر زمانی که وقتم خالی میشه توی انجمن به سوالات رسیدگی میکنم و برای جوملا فارسی یک قدمی بر میدارم !
همکاری فقط پاسخ به سوالات نیست ! فقط آموزش نیست ! هرکسی هر کمکی میتونه بهتره بکنه ! نه اینکه همش خودش رو ضعیف بدونه و چشمش به دیگران باشه فقط !
شما که اینجوری انتقاد میکنید خودتون چه فعالیتی داشتید تا امروز ؟
من معتقدم قبل از انتقاد از دیگران باید از خودمون انتقاد کنیم ! :دی برای همین همیشه توی هر چیزی انتقاد نمیکنم !
ضمناً هرکسی برای زمان خودش میتونه پول طلب کنه ! برخی ممکن هست اینکار را نکنند و برخی اینکار را بکنند یا معامله کالا به کالا این وسط انجام بشه :دی نباید اینچنین کسی توهین کرد و باعث دلخوری و بحث و ... شد !
بهتره که اول به خودمون نگاه کنیم :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
البته این حق طبیعی افراد هست که بابت زحمتشون هزینه طلب کنن
و خوب معلومه هیچ کاری بدون زحمت بدست نمیاد
مسئله معرفی سورس ها و منبع هایی برای زحمت کشیدن
با علم غیب که نمیشه قالب فارسی کرد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته نباید انتظار اینو داشت که مو به مو همه چی ذکر بشه
به نظرم لینکها و منبع هایی برای این منظور گذاشته بشه که افراد هـ رو از ب تشخیص بدن و دیگه خودشون برن دنبالش و وقت بزارن و زحمت بکشن تا یاد بگیرن
به هر حال یه منابعی باید باشه که فرق دو تا فایل رو از هم تشخیص بدی
بعد هر جا به مشکل برخوردی بری تو گوگل سرچ کنی و...
درست مثل همین سیستمی که تو این انجمن پیاده شده :
مبتنی بر یک دانشنامه به عنوان منبع و یک انجمن گفتگو برای طرح سوالات
و به راحتی افراد مبتدی رو یه درجه ارتقا میده
الان من انتقاد کردم یا تعریف و تمجید خودمم نفهمیدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
فضای هر دو قسمت برای افرادی که تمایل به کمک به دیگران داشته باشند باز هست ! وقتی همه کارها بر گردن ما باشه و کاربرها فقط استفاده کننده طبیعتاً نمیشه سرعت بالایی داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
سلام به همه ی دوستان
برای فارسی کردن قالب جوملا یه کلیاتی وجود داره
که دوستانی که می خوان بدونن می تنن از کتاب الکترونیکی زیر استفاده کنن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با تشکر
-
فابلی در لینک داده شده قرار نگرفته است .لطفا بررسی کنید
ممنون