-
سلام. بله، هست
من میخوام ماژول موردنظر مثلا در صفحه خوش آمدگویی نمایش داده نشه. میرم و از تخصیص منو و از قسمت انتخاب آیتم (های) منو از لیست، تمام صفحات رو انتخاب میکنم ولی صفحه خوش آمدگویی رو انتخاب نمیکنم. بعد از ذخیره کردن میبینم که در کل صفحات سایت من این ماژول رو نمایش نمیده. درحالیکه باید فقط در صفحه خوش آمدگویی نمایش داده نشه.
-
آقا مثل اینکه این مشکل به این سادگیها برطرف نخواهد شد!!
کسی میتونه بگه کد مربوط به این تخصیص منو کجا قرار گرفته که برم «شاید» بتونم دستکاریش کنم؟
اگه مسیر فولدرای کد مربوط به تخصیص منو رو به ترتیب بگید ممنون میشم
-
برای رفع این مشکل کافیه ماژول Advanced Module Manager رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید. پس از نصب این ماژول، به قسمت مدیریت ماژولها برید و ماژول موردنظر رو انتخاب کنید. از سمت چپ صفحه روی قسمت تخصیص ماژول کلیک کنید. از قسمت جدیدی که باز میشه به قسمت محتوای جوملا -> مطالب برید. روی دکمه «انتخاب» روبروی «شناسه مطلب» کلیک کنید و مطلبی که میخواید ماژول موردنظر در صفحه مربوط به اون نمایش داده بشه یا نشه رو انتخاب کنید. در آخر هم تأیید بزنید و تغییرات رو ذخیره کنید. این روش مطمئنا جواب خواهد داد.
لینگ دانلود: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]