سلام دوست عزیز.
راههایی که دوستان گفتند پیچیده است و یه مقداری شاید بشه گفت ایده آل نگریه. من پایین ترین سطح کار رو عرض کردم و میشه از اینجا شروع کرد. فونتها رو با دستور عمولی css فراخوانی کرد و توی سایت هم برای دانلود قرار داد. شاید کسی اعتراض کن بگه ای بابا ما این همه راه گفتیم این آخر حرف خودش رو میزنه اما نظر من اینه که هر کدوم از این راهها اشکالاتی دارند. اصلا عیبی نداره هر کس هر راهی که به نظرش بهتر میرسه رو انجام بده ولی من باز هم می گم اگر نمیشه به اون سطح ایده آل رسید همین رو هم از دست ندیم یعنی اینکه مرورگرهایی مثل فایرفاکس و کروم و حتی ie این فونت ها رو نشون بدند بهتر از اینه که اصلا نشون ندند. اگر شما توی سایتتون فونتها رو برای دانلود بذارید بهتره که اصلا نباشه هرچند من معتقدم امروزه شاید دیگه کسی نباشه که فونتهایی مثل میترا و نازنین رو نداشته باشه . مجبور نیستیم اول کار از همه فونتهای فارسی استفاده کنیم دو تا یا نهایتا سه تا فونت رو انتخاب کنیم . مگر غیر از اینه که امروز اکثر سایتها با تاهوما است نهایتا با آریال. خب ما هم بیایم با دوتا فونت میترا و نازنین شروع کنیم اگگر تونستیم همین رو گشترس بدیم که فبها و الا باز هم چیزی رو از دست ندادیم.
لینک دانلود سالم ترین فونت های فارسی را هم از
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]دانلود کنید.
یا علی مدد