برا این کار من نرم افزار اف تی پی و ایجاد یک ساب دایمن برا لینک دانلودهاتون پیشنهاد میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
برا این کار من نرم افزار اف تی پی و ایجاد یک ساب دایمن برا لینک دانلودهاتون پیشنهاد میکنم
دوست عزیز بنده الان ارسالهای شما در ساعت گذشته رو نگاه میکنم کمی عجیب هستند ! این تاپیک رو یکبار بخوانید ! این چه پاسخهایی هست که ارسال میکنید !؟ خواهشی که دارم تاپیکهایی که تمایل به پاسخ دارید را با دقت از اولین ارسال بخوانید و بعد از آن از دانش خود دیگران را مورد عنایت قرار دهید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط takab1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام ارسالهای شما بررسی خواهد شد و مواردی که اسپم تلقی میشوند حذف خواهند شد !
در صورتی که میخواهید به سوالات پاسخ دهید لطفاً با دقت اینکار را انجام دهید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام واقعا ممنون از کمک و پاسخ دهی تون حسابی شرمندم کردید.
مشکل اساسی من این هستش که با توجه به دانش کم مدیر سایت از جوملا و وب ، می ترسم اگه وارد پنل مدیریت بشه به اشتباه ماژول ها و کل سایت رو دستکاری کنه و باعث دان شدن وب بشه و دردسرساز بشه (نمی دونم اگر یوزر جدید تو مدیریت بسازم که محدود بشه بازم پنل هاو ماژول ها و یا منوهای مدیریت مطالب و قالب وب و ... میبینه یا نه) و همچنین شلوغی محیط مدیریت جوملا از یک طرف و دسترسی به ماژول فوکا از طرف دیگه مدیر سایت رو دچار مشکل می کنه من می خوام به ساده ترین شکل ممکن مدیر بیاد آپ کنه و بره پی زندگیش و هر روز تماس نگیره که فلان و چیکار کنم و از این دست مشکلات .
آخه تو ادارات تا وقتی که مدیر از قابلیت چیزی اطلاع نداره راحتی ولی اگه بدونه مثلا می شه این وب داخلی رو میشه تو متن گذاشت و یا بشه ثبت نام از کاربرا کرد بابای صاحب پچه رو درمیاره که آی به سایت این رو اضافه کن به سایت اون رو اضافه کن ، و مابقی قضایا.
به همین خاطر من می خوام حداقل دسترسی به مدیر داده بشه و جای مانور نداشته اشه و صرفا یک وب برای عکس و فیلم و نرم افزار باشه تا هم باز روی شبکه زیاد نباشه و هم به لیست کارای بنده اضافه نشه .
ممنون از راهنمایی هاتون .
سلام
به همین خاطر به شما در ابتدا عرض کردم از جوملا 2.5 استفاده کنید !
Acl جوملا این توانایی رو داره که شما کاربرانتون رو محدود به مواردی خاص کنید !
شما میتوانید با استفاده از یک گروه کاربری جدید فقط مواردی که مد نظر دارید را به کاربر مدیر نمایش بدید و دسترسی برای اونئ بخشها رو برای ایشان تنها و فقط و فقط باز کنید.
به این منظور مقالاتی منتشر شده که میتونید در دانشنامه مطالعه فرمایید.
دسترسی و سطح دسترسی هر کاربر در افزونه ها وجود دارد و میتوانید محدودیتهای جالبی را در نظر بگیرید ! این تنها بر میگرده به نیاز شما و دانش شما از جوملا 2.5 ! در اینباره اگر سوالی داشتید در تاپیکی جداگانه باید مطرخ فرمایید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست