سلام
من use و pass مدیریت جوملا را فراموش کردم.
چه کار کنم؟:(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من use و pass مدیریت جوملا را فراموش کردم.
چه کار کنم؟:(
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط salaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا قوانین رو رعایت کنید و سوالات را با توجه به موضوع تاپیک مطرح کنید.
سوال جدید در تاپیک جدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
سلام.
من جوملا 2.5 نصب کردم اما در مدیریت افزونه ها، 1 قالب را بارگزاری میکنم، شمارشگر تا 100% میرود و در آخر هیچ کاری انجام نمیدهد. چند قالب را امتحان کردم و همگی همانطور بودند. چرا؟
یکی نیست جواب مارو بده این مشکل تعویض قالب همه گیره آ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با عرض سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza1983 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز در ابتدا ورود شما رابه انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمائیم .
ابتدا قوانین انجمن را مطالعه نمائید و سوال جدید را در پست جدید مطرح کنید .
مشکل شما الان دقیقا چیست ؟
موفق باشید
دوست عزیز قالب طبق آموزش که گذاشتید را انجام میدیم بعدازاینکه کارآپلود قالب تموم میشه از پنل خارج میشه و دوباره برمیگردیم میبینیم اصلا آپلود نشده !!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با عرض سلام .
دوست عزیز شما دقیقا چه مراحلی را پیش گرفته اید ؟ ایا همانند اموزش زیر قالب تان را نصب کردید ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید .
دوسته عزیز ببین مشخص کنید دارین چی نصب میکنید قالب نصبی ؟؟یا قالب؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط salaar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه فایله شما فلدره installation داره قالب نصبی هست ابهام داره حرفاتون خلاصه دقیقا چی چی میگی ؟؟؟
دوست عزیز سلام
من تا کنون شمارشگری که شما میفرمایید تا 100% میرود را ندیدم
امکان داره یک اسکرین شات قرار دهید
یا حق.