سلام
من میخوام یه سایت با جملا مانند کافه بازار طراحی کنم (برای دیدن کافه بازار تو گوگل سرچ کنید ) لطفا برای انتخاب ورژن و افزونه mtree یا مشابه ان کمک کنید ؟
یا تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میخوام یه سایت با جملا مانند کافه بازار طراحی کنم (برای دیدن کافه بازار تو گوگل سرچ کنید ) لطفا برای انتخاب ورژن و افزونه mtree یا مشابه ان کمک کنید ؟
یا تشکر
ممنون داداش من اولا اسمم ساناز نیس منوچهر هستم ساناز خاهرزادمه متولده 82 هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط vatsap [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میخام قالب سایتم مثل سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] باشه میتونی بسازی برام ایمیل کنی؟
سلام نت نداشتم 1 هفته ای ببین من 2 سطونه و 3 سطونه میتونم بسازم مثل سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط sanaz82 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
lashhmusic.tk
میتونم بسازم ولی پست هات مثل این 2 تایی نمیشه یکی یکی این سایتی که دادی اینطوریه
پست 1 | پست 2 |
پست 3 | پست 4 |
من اینطوری میسازم
پست1
پست2
پست3
پست4
کار داشتی زنگ بزن من نت نمیام دیگه دارم میرم دانشگاه
hamidy پیشنهاد خوبی دادن
بهترن روش اینه شما جومولا رو نصب کنید یکم با کد های css بازی کنید می تونید یه قالب سفارشی در بیارید حتی اگه css بلد نباشی در حد 5 از صد بلد باشی می تونی با ویرایش یه چیز جدید بسازی
کاری نداره یه هدر یه لوگو یه فوتر یه بکگراند همه رو هم تو همین انجمن می تونید پیدا کنید بدون هیچ درده سری
از خود قالب پیش فرض جومولا استفاده کنید
بعد اینو در نظر بگیرید اون قالب یه اتاق خالی و شما باید با یه سری وسایل اون اتاق پر کنید و بهش شکل و روح بدید واسه اینکار از افزونه ها استفاده کنید
شما یکم دقت کنید همین قالب سایت miyanali.com رو هم می تونید بسازید زیاد پیچیده نیست این قالب خیلی سادس
خب من الان جوملا نسخه 3.3.1 نصب کردم دیگه متوجه نمیشم الان چیه جوملا رو باید نصب کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من الان دقیقا نمیدونم چجوری باید از کجا شروع کنم قالب بسازم من خیلی مبتدی هستم زیر دیپلم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط sirati [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چقدر با کد های css آشنایی داری ؟ میشه یه کاری کرد حداقل بتونی قالب های دیگران رو بتونی ویرایش کنی
باید با نمونه جلو بریم
راستش داداش هیچی ولی میتونم از نت کمک بگیرم و...نقل قول:
میشه گام به گام بگی چیکار کنم؟ممنون
سلام الان پست رو دیدم بالاست گفتم یه کمکی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sanaz82 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اموزش ساخت قدم به قدم قالب برای جوملا
1- دانلود ارتیستر 4.1
2-رفتن داخل برنامه
3-ویرایش قالب
4-رفتن به قسمت اپشن و برداشتن 2 تیک کپی برنامه ارتیستر
5-خروجی گرفتن به فرمت جوملا
6-وقتی برنامه باز شد انتخاب کردن قالب برای جوملا چند انتخاب
7-گزینه زیره انتخاب شماره پزویشن رو به قالب لفت رایت تغییر دادن
8-خروجی گرفتن به حالت زیپ 3 تیک رو برمیداریم فقط تیک بالایی میزاریم
9-وارد مدیریت جوملا میشیم
10-فایل رو اپلود میکنیم
11-داخل مدیریت قالب انتخابش میکنیم