سلام
برای تغییر عنوان سایت به منوی اصل یو آیتم خانه برید و در سمت چپ عنوان مورد نظر را ست کنید.
شاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای تغییر عنوان سایت به منوی اصل یو آیتم خانه برید و در سمت چپ عنوان مورد نظر را ست کنید.
شاد باشید
متاسفانه پیدا نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط navid.ok [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
از منو اصلی ، وارد منو خانه ( پیش فرض)بشید
از گزینه های زیر:
جزئیات
طرح
گزینه ها
مجتمع سازی
نوع لینک
نمایش صفحه
داده های متا
ماژول های اختصاص یافته
نمایش صفحه رو انتخاب کنید.
عنوان صفحه مرورگر :
موفق باشید
ممنون از همه بچهای این فرم که این جوری به سرعت پاسخگوی مشکلات کاربران واقعا یکی از بهترین فروم های هستش که دیدم
من ی سوال دیگه
ایا امکان داره ی صفحه درست کنم داخل اونجا مثلا بنویسم گلها منظره دریا روی هر کدوم کلیک کردم به صورت اجاکس عکس مربوط بهش باز بشه ؟ ی جورای حالت گالری
بله وجود داره
هم می تونی دستی کد بزنی هم می تونی از پلاگین های مختلف استفاده کنی.
اینو blueimp امتحان کنید
ممنون از همه بچهای این فرم که این جوری به سرعت پاسخگوی مشکلات کاربران واقعا یکی از بهترین فروم های هستش که دیدم
من ی سوال دیگه
ایا امکان داره ی صفحه درست کنم داخل اونجا مثلا بنویسم گلها منظره دریا روی هر کدوم کلیک کردم به صورت اجاکس عکس مربوط بهش باز بشه ؟ ی جورای حالت گالری
مرسی ولی اینی که گفتی پیدا نکردم
ی سوال دیگه
چطوری میتونم این بالا بالای را بردارم نوار بالا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و چطوری میشه وسط سایت این قسمت خالی برداشته بشه
من کلا صفحه اول سایتم میخوام استاتیک بشه احتیاج ندارم مطلب هی بیاد توش و بروز بشه
مدیریت منو ها / منو اصلی / خانه / تنظیمات نمایش صفحه
خانه نیست اینجا صفجه اصلی داره که تنظیمات صفحه هم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaDesign [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان کسی بلد نبود
چطوری میتونم این بالا بالای را بردارم نوار بالا
و چطوری میشه وسط سایت این قسمت خالی برداشته بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]