سلام و درود
نقل قول:
این حرفا چیه ! من مطمئنم که شما درست میفرمایید و قالبها اورجینال هستن ، شما انسان محترمی هستید .
لطف دارید
نقل قول:
تاریخ ها شمسی باشه ، کلمات و لغات قابل نمایش در سایت فارسی باشه ، افزونه جی کامنت نصب باشه ، تعداد کل کامنت های هر مطلب در صفحه اول نمایش داده بشه ، اخبار بصورت لیست و با شمارشگر صفحه باشه .
شما بسته فارسی ساز جوملا رو نصب کنید تاریخ شمسی میشه ، اعداد فارسی میشه ، کلمات و لغات که مربوط به متنهایی که خودتون درج میکنید هست میتونید فارسی بنویسید تا فارسی درج بشه افزونه جی کامنت قابل نصب بر روی تمام قالبهای جوملا هست (تعداد کل کامنت های هر مطلب در صفحه اول نمایش داده بشه این رو دقیق نمیدونم بشه یا نه باید بررسی کنم) اخبار هم که عرض کردم این قابلیت روی تمام قالبهای جوملایی هست
نقل قول:
ما اگر بخوایم قالب SJ Wavenews که واسه همین شرکت smart هست رو با این مشخصاتی که بهتون عرض کردم از شما تحویل بگیریم این قالب چند میشه ؟؟؟
من این روزا سرم شلوغه دور یه سایت چهار زبانه هستم نمیتونم رو سایت کار کنم اگه برای یه هفته تا ده روز دیگه بخواید میتونم ، البته میتونم قالب رو بدم لینک افزونه ها رو هم بدم که به ترتیب نصب کنید و مشکلی داشتید هم بگید کمک کنم
نقل قول:
این قالب تعداد کامنت ها رو در کی2 نشون میده ( مثال : مطلب شماره یک همونجایی که تاریخ و نام نویسنده هست میزنه که چندتا کامن) حالا ما افزونه جی کامنت رو فعال کنیم این امکان از بین میره ؟؟؟
البته خوده جی کامنت توو تنظیمات داره که ما نشون بدیم کل کامنت ها رو یا خیر ...
تعداد کل کامنت ها رو بررسی میکنم میگم بهتون
نقل قول:
من این قالب رو شمسی سازی شده و فارسی شده پیدا کردم ، میگه با لایسینس معتبر بهتون میدیم و چنانچه آپدیتی صورت بگیره تا یکسال رایگان میتونید دانلود کنید.
ازش بخرید
نقل قول:
خب طبیعتا قالبهای شما انگلیسی هستند و لغات اصلی در صفحات سایت انگلیسی .
این کاری که گفتید اصلا سخت نیست بالا توضیح دادم
نقل قول:
ی برآوردی بفرمایید ، ببینید اصلا براتون مقدور هست ؟ در ضمن ما یک قالب برامون کفایت میکنه ... متشکرم
برای من فرقی نمیکنه از من بخرید یا از کسی دیگه ، من قیمت یه قالب هم دادم قیمت عمده هم دادم حالا انتخاب با خودتون هست
لطفا سوال اگه در مورد خرید بود تو پیام خصوصی اعلام کنید موفق باشید