شما با ورژن جدید تر Appserv این کار رو انجام بدید اون ورژنی که الان دارید کار میکنید این گزینه رو نداره!
برای اینکه رو سرورتون هم با این جدیده ایمپورت بشه راهی رو که گفتم عمل کنید درست میشه! ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
شما با ورژن جدید تر Appserv این کار رو انجام بدید اون ورژنی که الان دارید کار میکنید این گزینه رو نداره!
برای اینکه رو سرورتون هم با این جدیده ایمپورت بشه راهی رو که گفتم عمل کنید درست میشه! ;)
ببخشید این کار رو قبلا هم کرده بودم ولی یک بار دیگه هم الان انجام دادم.
تصویر بکاپ از اطلاعات پیش فرض مامبو برای اطمینان از درست بودن دیتابیس
[img width=640 height=445]http://i10.tinypic.com/63sk8sz.gif[/img]
و این هم تصویر خطای سرور
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
:o
خوب!
نحوه بکاپ گیری شما اشتباه هست!
شما باید بجای اینکه روی لوکال از صفحه اول گزینه Export رو بزنید باید اول دیتابیس رو باز کنید و بعد گزینه export رو بزنید
یا اینکه در ابتدای فایل SQL ایجاد شده مواردی رو که مربوط به Create Database هست رو پاک کنید
روی سرور به این صورت شما اجازه ساخت دیتابیس رو ندارید!
اگر خواستید بصورت خصوصی لینک دانلود دیتابیس رو بفرستید تا براتون درستش کنم
خیلی متشکرم
ببینید حالا مشکل ایمپورت حل شده و ارور هسته مامبو هم دیگه نیست ولی الان بازم مشکل قبلی وجود داره . چرا که کلی از ماژول ها نمایش داده نمیشه و کلمات هم به صورت ؟؟؟ هستند.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درسته که فایلها مربوط به دیتابیس پیش فرض مامبو نیست اما وقتی توی لوکال این فایلها رو به دیتابیس پیش فرض مامبو وصل میکنم مشکلی پیش نمیاد.
من فکر میکنم این مشکل بازم مربوط به Appserv هست. نمیدونم کدوم ورژن رو باید باهاش کار کرد ویا دانلود کرد.
خوب
این موضوع دیگه با Charset هات بر میگرده
الان که سایت راه افتاده از مامبو روی لوکال با خود کامپوننت بکاپ دیتابیس یه بکاپ بگیر بعد همون رو از طریق phpmyadmin (اگر جواب داد - بعیده) برگردون.
اگه نشد با خود مامبو این کار رو بکن.
بکاپ با مامبو گرفتم . بعد با phpmyadmin سرور ایمپورت کردم ولی هیچ فرق نکرد.
با مامبو هم میزنه با مشکل مواجه شد.
در ضمن این رو اصلاح میکنم
اینکه این ارور نیست به خاطر این هست که یکی از اعضای تیم مامبو اصلی به فایل core_classes یک return; اضافه کرده که اگر به حالت اول برگرده باز هم همون ارور ابتدای تاپیک رو میده.نقل قول:
ارور هسته مامبو هم دیگه نیست
ببخشید این طور که معلومه دیگه راهی نداره. پس لطفا یه mysql تنها برای دانلود معرفی کنید که روی لوکال نصب کنیم و به جای mysql appserv استفاده کنم. فقط اینکه ورژن اون دقیقا مطابق سرور باشه .
سلام
نابقه جان، چرا گوگل رو فراموش كردي؟
ورژن سرورت رو ببين، مطابق اون از گوگل استفاده كن
خيلي سريع تر جواب ميده
:) يا علي
سرچ کردم و بعد پست دادم. من هیچ وقت گوگل رو فراموش نمی کنم و اصلا یه روز تو گوگل سرچ نکنم شب خوابم نمیبره. همه چی رو هم به صورت تخصصی سرچ و پیدا می کنم ولی این یه مورد رو هرچی سرچ کردم نتونستم برای لوکال چیزی پیدا کنم. همش یا برای سرور هست یا تاپیک فروم هست مثل همین تاپیک.
اگه شما میتونی پیدا کن . تشکر
mysql version: 4.1.22-standard
MySQL client version: 4.1.10
با سلام دوباره
فرق این پست با پست های قبلی این هست که من این دفعه دیگه مشکل ندارم و به طور کامل مشکل رفع شده.
یه توصیه به نیم مامبولرن: در آموزشهای سایت این رو اضافه کنید:
( در هنگام استفاده از appserv )ورژن مطابق با هاست خود یا پایین تر را انتخاب کنید.
حالا برای کسانی که مشکل من رو دارن:
Mysql appserv را غیر فعال کنید و سپس mysql برنامه ای دیگر که ورژن آن از هاستتان کمتر یا یکی باشد را فعال کنید.
اما یک مشکل بزرگ اینکه شما باید تمام کارها را از نو شروع کنید و سایتتان را دوباره بسازید.
اما یک چیز دیگه اینکه حرف ف به صورت ؟؟ نمایش داده میشه!!!!