منظورتون از کامپوننت جدید کدومه... لطفا لینک دانلودشو بدهید (با قبلی نتونستم کار کنم)
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورتون از کامپوننت جدید کدومه... لطفا لینک دانلودشو بدهید (با قبلی نتونستم کار کنم)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
کامونت جدید رو نصب کردم ... فایل index.php رو هم تغییر دادم، ولی قسمت نظر شما نمایش داده نشد.
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟
user & pass رو بفرستید تا چک کنم و اشکال کارتون رو بگم .
یا علی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل حل شد .
یا علی
سلام
خسته نباشيد
اگه بزرگواري توضيح بده اين قسمت رو چطوري ميشه برداشت ممنون مي شم.
با تشکر
آيدين
Powered by AkoComment 2.0 !
Developed By Mambolearn.Com
سلام
لطفا قوانین انجمن رو رعایت کنید و در انتخاب نام مناسب برای تاپیک دقت بیشتری کنید.
فایل های این کامپوننت توسط تیم مامبولرن کد شده و امکان ایجاد تغییرات نیست.
برای تغییر و استفاده در این کامپوننت میتونید از نسخه انگلیسی اون استفاده کنید.
آخ من هم همین مشکل رو دارم...آقای فیروزمندان ممکنه بفرمایید چکار کنم؟ دستورات رو انجام دادم، اما کامنت پایین مطالب نیومده هنوز. راهنمایی می فرمایید؟
شما در صورت استفاده از كامپوننت تغيير يافته توسط مامبولرن نميتونيد تغييري در اون بديد. مگر اينكه نسخه انگليسي رو دانلود و نصب كنيد.
سیامک جان مرسی از پاسختون.
اما من این کامپوننت رو از سایت مامبولرن گرفتم. بعد هم رفتم تنظیماتش رو توی کامپوننت ها درست کردم و ایمیل خودم رو گذاشتم.
منظورت همین بود؟ متوجه نشدم!