چشم من ساختار رو دست نمی زنم اما ظاهر رو ایرانی و اسلامی میکنم ( ما چون سفارش کارهای خارجی داریم زیاد ملزم به رعایت نبودیم :) )
WDS Radio و News مال من نیست ولی اون دوتای دیگه کار من هست که براتون فارسی میکنم میزارم
** دو پست شما یکی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم من ساختار رو دست نمی زنم اما ظاهر رو ایرانی و اسلامی میکنم ( ما چون سفارش کارهای خارجی داریم زیاد ملزم به رعایت نبودیم :) )
WDS Radio و News مال من نیست ولی اون دوتای دیگه کار من هست که براتون فارسی میکنم میزارم
** دو پست شما یکی شد
ممنون....ما منتظریم :o
قالب میترا لایت آماده شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تست گرفتم شما هم بگیرید که مطمئن باشیم
با تشكر از شما
لطفاً قالبها را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] معرفي كنيد تا در رابطه با هريك مجزا بحث شود.
در صورت عدم تمايل براي انتشار قالبها در مامبو ديگ نيز در تاپيكهاي مربوطه ذكر كنيد تا منتشر نشود!
كامروا باشيد.
نه مشکلی نداره هر جا که دوست دارید منتشر کنید من خوشحال میشم
ممنون حیلی عالی هست اگر برای هر قالب هم یک تاپیک جدا با تصویری از قالب بزنید
خیلی ممنون
سلام دوباره به همه ی دوستان عزیزم .. با اجازه ی جناب یعقوبی - قالب mambo-orange رو یه کم دستکاری کردم و این رو ازش در آوردم ..
پیش نمایش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لبنک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عدر بنده رو به خاطر دیر کرد ببخشند .. ساعت ارسال رئ اگه ببینید ، من تا رسیدم اولین کارم این بود که بیام مامبولرن ..
یا هـــو ..
سلام
دستتان درد نكنه. فقط اي كاش كار آقاي بالوردي رو انجام ميداديد و در تاپيك مجزا در فعاليت كاربران قالب رو معرفي ميكرديد تا در رابطه با قالب مجزا بحث شود.
كامروا باشيد.
دوست ارجمندم ممنون ..
اما در مورد قوانین gpl نمیدونم که این تغییری که من میدم .. اجازه دارم خودمو درفوتر به چه اسمی معرفی کنم ؟
میشه توضیح بدین ؟
سلام.فکر کنم اگر اصل برنامه را فرد دیگه ای نوشته و آماده کرده نمی تونید اسم اون را حذف کنید.
ولی اگر خودتون کاری برای اون پروژه انجام دادید، می تونید اسمتون را تحت همین عنوان اضافه کنید.
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــــلی
یعنی به نظر دوستان من قالب دارک آرت رو چی بنویسم تو فوترش ؟
ادیتور خوبه ؟
چون این خیلی برام مهمه که حقوق دوستان این وسط ضایع نشه ..
سلام. فکر کنم Developed by یا مثلا modified by بد بهتر باشه.
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــلی
سلام
بنويسيد ويرايش/تصحيح/تغيير يافته ، شده توسط : نام خودتون
كامروا باشيد.
ممنون از دوستان عزیز ..
منم خوشحال می شم که بتونم کمکتون کنم
کارهای طراحی رو می تونید بسبارید به من .
من می تونم طرح کلی قالب رو براتون طراحی کنم و شما زحمت بقیشو بکشین. البته این تا زمانیه که بنده هنوز طراحی استایل و قالب مامبو رو کامل یاد نگرفته باشم . در کل خوشحال می شم با هم همکاری داشته باشیم.
همیه چیز چرا یهو متوقف شود؟ :| :-[
سلام
متوقف نشده!
داره در فعاليت كاربران قالبهاي ايجاد شده معرفي ميشه.
البته مدتي هستش كه ديگه قالبي ايجاد نشده كه احتمالاً به دليل مشغله بالاي دوستان بايد باشه!
كامروا باشيد.
امتحانات میان ترم !!
کامپایلر
ریاضی مهندسی
و آز معماری و ...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :o :o :o :o :o :o :o
کسی قالب خیلی رسمی و اداری مثلا" براس سایت های اداره ارشاد داره؟
::)
فکر کنم این خوبه
اما باید براش لوگو بسازی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=merkousha link=topic=17707.msg96478#msg96478 date=1229288730]
فکر کنم این خوبه
اما باید براش لوگو بسازی
[/quote]
ممنون ولی این رو که دیکه هممون داریم 2 ماه تو انجمن هست ....
یه سری قالب هست که تو نسخه منتشر شده مامبو بود اما اونها رو تو قسمت دانلود قالبهای نداریم قالبهای قشنگی هم هستند من چندتاییش رو هنوز دارم
[quote author=tele3 link=topic=17707.msg96541#msg96541 date=1229357152]
یه سری قالب هست که تو نسخه منتشر شده مامبو بود اما اونها رو تو قسمت دانلود قالبهای نداریم قالبهای قشنگی هم هستند من چندتاییش رو هنوز دارم
[/quote]
سلام
منظور شما كدوم قالبهاست. اگر امكانش هست اسمشون رو دقيق بفرماييد و يا فايلهاش رو يه جا قرار بديد تا ببينيم چرا منتشر نشدن!
كامروا باشيد.
آقا balvardi دیگه قالب فارسی نمی کنید؟!
راستی دوستان این مبحث رو نگاه کنید :
کسی هست که کمک کنه؟ممنون...
l[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg97128#msg97128 date=1230061450]
ظاهرا" همه بیخیال شدن....:(
[/quote]
نه دوست عزیز ، همه درگیر امتحاناتیم ! تا 1ماه دیگه فکر کنم کارا یه کم به تعویق میفته !
, ....
لينك دانلود خرابه !!
لطفا يكي از دوستانautumn_dark_for_mambo_465_farsi.zip آپ كنه !!
پر توان باشيد
سلام. این هم لینک غیر مستقیم :
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــلیکد:http://www.mediafire.com/file/3j2nymnmznz/autumn_dark_for_mambo_465_farsi.zip
سلام
اینم یه قالب جدید
یا علی
خیلی ممنون....
بهترین و حرفه ای ترین قالب هارو آقای balvardi طراحی کردن که ظاهرا" بیخیال شدن دستشون درد نکنه واسه قالب های که اینجا گذاشتن انشاالله ادامه بدن از شما و بقیه دوستانم ممنون.
کسی از دوستان این قالبو واسه مامبو داره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg98173#msg98173 date=1231001415]
کسی از دوستان این قالبو واسه مامبو داره : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون
[/quote]
اين قالب براي ميترا هستش. ميتونيد با طراحان آن تماس بگيريد و درخواست دهيد.
mitra_ground
كامروا باشيد.
سلام.دانلود کنید :
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلیکد:http://www.joomlaos.de/option,com_remository/Itemid,41/func,startdown/id,4116.html
ممنون گفتم اگه کسی مامبوشو داره بزاره اینجا می دونم کجاست و میتراست...
سلام. با مامبو سازگاره!!!
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
فکر کنم قالب های خوبی باشن برای تبدیل و فارسی کردن :
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17707.msg98181#msg98181 date=1231005409]
سلام. با مامبو سازگاره!!!
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــلی
[/quote]
فارسی سازیش چی ؟
سلام. نیاز خاصی به فارسی سازه نداره. همون طور که در توضیحات این قالب اومده، این قالب برای استفاده multi-language طراحی شده و شما می تونید تنها با تغییر دادن مقدار ltr به rtl در فایل temp_config.php موجود در قالب، اونو به راست چین کنید!
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی
سلام. خوشمان آمد :D فارسیش می کنم انشاءالله.نقل قول:
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
سلام. فارسی شد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=17707.msg98192#msg98192 date=1231045061]
سلام. فارسی شد : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ;)
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلی
[/quote]
دستتون درد نکنه ممنون.