پاسخ : بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.
از همین سایت joomlaos.de انتخاب کنید ، تعدادش خیلی مهم نیست
این اولین قالب تبدیلی از جوملا 1.0.15 به مامبو نسخه آخر ، من روی مامبو نسخه آخر فارسی کاملا تست گرفتم ایرادی ندیدم ، اگر شما به مشکلی بر خوردید توی همین قسمت عنوان کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست شما یکی شد
سلام. بسیار عالی. خیلی ممنون.
منم تست کردم مشکلی نداشت توی 4.6.5. (هم FF و هم IE)
این هم یه تصویر از قالب برای دوستانی که می خوان قبل از دانلود، شکل قالب را ببینند (برای تصویر بزرگتر، روی عکس کلیک کنید) :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یه سوال هم داشتم از خدمتتون. اون تکرار موقعیت ها در بالا و پایین بخش content ، عمدی بوده؟
موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
لطفاً قالبها را جداگانه در تاپيكهاي مجزا و ترجيحاً در فعاليت كاربران ثبت كنيد تا در رابطه با هر قالب جداگانه بحث شود. اينجوري درست نيست و البته موضوع ها قاطي ميشه.
در اون صورت نيز ميشه قالبها رو در مامبو ديگ نيز منتشر كنيم تا كاربران دسترسي بهتري داشته باشند و از قالبهاي زيباي طراحي شده شما استفاده بهتري را داشته باشند.
با تشكر از لطفي كه به ما و كاربران مامبولرن داريد.
كامروا باشيد.
قالبی قشنگ و متین ...
جا داره یه خسته نباشید به دوست عزیزم جناب آقای بلوردی عرض کنم
براتون آرزوی موفقیت می کنم
خیلی عالی بود ممنون...
فکر می کنم اگر قالب ها اول اینجا معرفی شه بعد بره تو فعالیت کاربرها بهتر باشه..
ممنون روح الله جان.
امکانش هست این قالب ها رو هم تبدیل بفرمایید :
** دو پست شما یکی شد
این قالب ها تجاری هستند ( قرار شد قالب های رایگان رو بفر مائید ;D ) . خواهش میکنم ، من هر ماه 3 تا 4 تا قالب رایگان را انگلیسی منتشر می کنم ، اگر دوستان طالب باشند میشه فارسی اونها رو روی مامبو هم منتشر کرد ، تصمیم با شماست
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94656#msg94656 date=1227676354]
این قالب ها تجاری هستند ( قرار شد قالب های رایگان رو بفر مائید   ;D  ) . خواهش میکنم ، من هر ماه 3 تا 4 تا قالب رایگان را انگلیسی منتشر می کنم ، اگر دوستان طالب باشند میشه فارسی اونها رو روی مامبو هم منتشر کرد ، تصمیم با شماست
[/quote]
حالا نمیشه یکی از این قالب ها رو هم تبدیل کنید که چشمه مارو گرفته :D
کاراتون عالیه خسته نباشید.
اینها چطوره :
** دو پست شما یکی شد
بقیه تایید کنند روی چشم من انجام میدم
فکر نمی کنم کسی مخالف باشه با این موضوع ، البته هر کدوم تو یه تاپیک مربوط به خودش ;)
سلام - نيكي و پرسش ؟
مطمئناً كاربران و همچنين ما از شما سپاسگذار خواهيم بود. اين وظيفه ما بود كه زودتر به اين فكر مي افتاديم كه متأسفانه زمان كافي رو نداريم.
فقط لطفاً چون نميشه هر عكسي رو در انجمن و سايت قرار داد اگر مقدور هستش برخي از قالبها كه با فرهنگ پاكمان و دين ما همخواني كاملي ندارند رو يه تجديد نظري بكنيد و تغييرات كوچكي داخلش بديد تا بشه منتشر كرد.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.
كامروا باشيد.