چشم من ساختار رو دست نمی زنم اما ظاهر رو ایرانی و اسلامی میکنم ( ما چون سفارش کارهای خارجی داریم زیاد ملزم به رعایت نبودیم :) )
WDS Radio و News مال من نیست ولی اون دوتای دیگه کار من هست که براتون فارسی میکنم میزارم
** دو پست شما یکی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم من ساختار رو دست نمی زنم اما ظاهر رو ایرانی و اسلامی میکنم ( ما چون سفارش کارهای خارجی داریم زیاد ملزم به رعایت نبودیم :) )
WDS Radio و News مال من نیست ولی اون دوتای دیگه کار من هست که براتون فارسی میکنم میزارم
** دو پست شما یکی شد
ممنون....ما منتظریم :o
قالب میترا لایت آماده شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من تست گرفتم شما هم بگیرید که مطمئن باشیم
با تشكر از شما
لطفاً قالبها را در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] معرفي كنيد تا در رابطه با هريك مجزا بحث شود.
در صورت عدم تمايل براي انتشار قالبها در مامبو ديگ نيز در تاپيكهاي مربوطه ذكر كنيد تا منتشر نشود!
كامروا باشيد.
نه مشکلی نداره هر جا که دوست دارید منتشر کنید من خوشحال میشم
ممنون حیلی عالی هست اگر برای هر قالب هم یک تاپیک جدا با تصویری از قالب بزنید
خیلی ممنون
سلام دوباره به همه ی دوستان عزیزم .. با اجازه ی جناب یعقوبی - قالب mambo-orange رو یه کم دستکاری کردم و این رو ازش در آوردم ..
پیش نمایش : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لبنک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان عدر بنده رو به خاطر دیر کرد ببخشند .. ساعت ارسال رئ اگه ببینید ، من تا رسیدم اولین کارم این بود که بیام مامبولرن ..
یا هـــو ..
سلام
دستتان درد نكنه. فقط اي كاش كار آقاي بالوردي رو انجام ميداديد و در تاپيك مجزا در فعاليت كاربران قالب رو معرفي ميكرديد تا در رابطه با قالب مجزا بحث شود.
كامروا باشيد.
دوست ارجمندم ممنون ..
اما در مورد قوانین gpl نمیدونم که این تغییری که من میدم .. اجازه دارم خودمو درفوتر به چه اسمی معرفی کنم ؟
میشه توضیح بدین ؟
سلام.فکر کنم اگر اصل برنامه را فرد دیگه ای نوشته و آماده کرده نمی تونید اسم اون را حذف کنید.
ولی اگر خودتون کاری برای اون پروژه انجام دادید، می تونید اسمتون را تحت همین عنوان اضافه کنید.
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــــلی