اگه امکانش هست اینم فارسی کنید : h tt p://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&id=real_estate _open&option=com_gallery&Itemid=37&inc lude=view_photo.php
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه امکانش هست اینم فارسی کنید : h tt p://w ww.joomlaos.de/index.php?set_albumName=album03&id=real_estate _open&option=com_gallery&Itemid=37&inc lude=view_photo.php
ممنون
سلام
دوست عزيز فكر كنم بهتر باشه خودت بشيني فارسي كردن قالب رو ياد بگيري تا انقدر توي اين تاپيك قالب معرفي نكني براي فارسي سازي!
البته اينجوري يه سودي هم براي شما داره، قالبها با نام شما در مامبو ديگ منتشر ميشه.
اگر در هنگام فارسي سازي قالبها هم كمكي لازم داشتي ميتوني روي كمك انجمن حساب كنيد
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17707.msg98255#msg98255 date=1231090995]
سلام
دوست عزيز فكر كنم بهتر باشه خودت بشيني فارسي كردن قالب رو ياد بگيري تا انقدر توي اين تاپيك قالب معرفي نكني براي فارسي سازي!
البته اينجوري يه سودي هم براي شما داره، قالبها با نام شما در مامبو ديگ منتشر ميشه.
اگر در هنگام فارسي سازي قالبها هم كمكي لازم داشتي ميتوني روي كمك انجمن حساب كنيد
كامروا باشيد.
[/quote]
خوب همینطور که می دونید این تاپيك رو زدیم که قالب معرفی کنیم و کسترش بدیم هرکسی بیاد قالب معرفی کنه یکیم فارسی کنه و منتشر کنیم.
چقدر جالب شد! يعني ارزش نداره خودتون ياد بگيريد؟!
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17707.msg98257#msg98257 date=1231091565]
چقدر جالب شد! يعني ارزش نداره خودتون ياد بگيريد؟!
[/quote]
چرا داره اما یه سری مشکلات هست حالا اگه کسی لطف کنه فارسی کنه جایی خراب نمیشه.واسه همینه که اینقد قالب های مامبو کمه و اونایی که مامبو کار می کردن دارن کمک میرن سراق جوملا چون اونایی که حرفه ای هستن همکاری نمی کنند.
دوست من دليل اينكه همه ميرن سراغ جوملا دليلش ايني كه ميگي نيستش.
ولي يادت باشه كه يكي از دلايلي كه شما به ذهنت راه نميدي اينه كه همه دنبال سادگي هستن و دوست ندارن چيزي ياد بگيرن، و البته مامبو ميخواد تغيير كنه و احتمالاً از اين بلا تكليفي خارج بشه.
در هر صورت به نظر من بهتره كه شما خودت بشيني قالب فارسي كردن رو ياد بگيري.
كار فارسي كردن سخت نيستش، ولي براي ما زمانش نيست. بايد مدتي منتظر بمونيد تا يكي بياد و قالب رو فارسي كنه پس!
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17707.msg98262#msg98262 date=1231092455]
دوست من دليل اينكه همه ميرن سراغ جوملا دليلش ايني كه ميگي نيستش.
ولي يادت باشه كه يكي از دلايلي كه شما به ذهنت راه نميدي اينه كه همه دنبال سادگي هستن و دوست ندارن چيزي ياد بگيرن، و البته مامبو ميخواد تغيير كنه و احتمالاً از اين بلا تكليفي خارج بشه.
در هر صورت به نظر من بهتره كه شما خودت بشيني قالب فارسي كردن رو ياد بگيري.
كار فارسي كردن سخت نيستش، ولي براي ما زمانش نيست. بايد مدتي منتظر بمونيد تا يكي بياد و قالب رو فارسي كنه پس!
كامروا باشيد.
[/quote]
درسته..
ممنون از توضیحات
"منظور شما كدوم قالبهاست. اگر امكانش هست اسمشون رو دقيق بفرماييد و يا فايلهاش رو يه جا قرار بديد تا ببينيم چرا منتشر نشدن!"
برای مثال این قالب که اسمش mambo4.6 بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام!
دوست عزيز قبل از هر صحبتي بايد عرض كنم كه سعي كنيد براي نقل قول از روش صحيح كمك بگيريد! اونم اينقدر زمان بعد كه ماشاالله من صفحه قبل گفته بودم !!!!
شما بعد از چند ماه مطرح كردي! چه حافظه اي دارم من، كه يادم بود قبلاً چي گفتم! بزنم به تخته!!!!!!!
قالبي كه فرموديد تاپيكش كجاست؟! چيزي كه زياده قالب فارسي شده براي مامبو تو اينترنت در هاستهاي رايگان! مهم اينه كه در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن يك قالب معرفي بشه تا تيم اجازه داشته باشه در مامبو ديگ منتشر كنه.
اگر قالب معرفي شده رو شما طراحي كردي و مايلي كه در مامبوديگ منتشر بشه در فعاليت كاربران يك تاپيك جديد باز كنيد و قالب رو براي بررسي معرفي كنيد.
اگر باز هم قالب ميشناسيد، معرفي كنيد در همان فعاليت كاربران تا پس از بررسي منتشر بشه.
يا حق
دوستان سلام . برگشتم ! حالا منتظر نظراتتون هستم در این تاپیک :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]