پاسخ : روشن بودن safe mode
شما باید این کار را در فایل .htaccess انجام دهید تا safemode خاموش شود
سلام
ميشه لطف كنيد و بگيد چه كدي بايد وارد كرد ؟
کد:
php_flag safe_mode off
سلام
من این کد رو اضافه کردم اما وقتی اضافه میکنم سایت یا پوشه مورد نظر بالا نمی آد و پیغام زیر رو میده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@your site name.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/1.3.39 Server at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] site name.com Port 80
در فایل php.ini
این رو باید قرار بدید و در روت بزارید
کد:
;
; Safe Mode
;
safe_mode = Off
; By default, Safe Mode does a UID compare check when
; opening files. If you want to relax this to a GID compare,
; then turn on safe_mode_gid.
safe_mode_gid = Off
در مورد Internal Server Error هم در همین مامبو لرن جستجو کنید
من از پی اچ پی هیچی سر در نمی آرم میشه توضیح بدید این کدها چیه و باید چی کار کرشون کرد ؟
در پوشه اي كه مامبو رو نصب كرديد يك فايل به اسم .htaccess هست كه با قرار دادن كد زير در اون safe mode رو ميتونيد بصورت دستي خاموش كنيد :
کد:
php_flag safe_mode off
[quote author=نورى link=topic=11434.msg62257#msg62257 date=1202804622]
در پوشه اي كه مامبو رو نصب كرديد يك فايل به اسم .htaccess هست كه با قرار دادن كد زير در اون safe mode رو ميتونيد بصورت دستي خاموش كنيد :
کد:
php_flag safe_mode off
[/quote]
نوری جان من تا این کد را اضافه می کنم Inter Server Eror میگیرم و وقتی که نیست هم Safe Mod آن هست ! ( بنده دسترسی به php.ini دارم و کد مورد نظر را هم توش قرار دادم اما توی روشن بودن Safe Mod هیچ تاثیری نداشت ! ) ( لازم به ذکر است بنده از php.ini در تمام پوشه هامک استفاده میکنم و توی پوشه های کامپوننت و ماژولم اون کد را گذاشتم تا خاموش بشه برای نصب ادیتور MOStlyce اما تاثیری نداشت باید چه کار کنم ؟! )
خوب دوستان من دنبال کردم این موضوع توسط سرچ در گوگل و ... به نتایجی رسیدم که به صورت جامع در اینجا قرار میدم تا به صورت مرجع در بیاد :
راه حل هایی برای خاموش کردن Safe Mod :
1- بهترین راه گفتن این مسئله به ساپورت سرور هست .
2- در صورتی که میخواهید این کار را دستی انجام دهید بسته به نوع سرور و سطح دسترسی شما دو راه زیر پیشنهاد می شود :
- ساختن فایل هایی با نام php.ini و قرار دادن کد :
;
; Safe Mode
;
safe_mode = Off
; By default, Safe Mode does a UID compare check when
; opening files. If you want to relax this to a GID compare,
; then turn on safe_mode_gid.
safe_mode_gid = Off
در آن ( دقت کنید با توجه به تستی که بنده کردم تنها این فایل در روت فایده ای نداره و باید در تمام دایرکتوری های مورد نظر این کار را انجام بدهید و php.ini را بگذارید !
- اضافه کردن خط :
php_flag safe_mode off
در فایل htaccess. که بنده تست کردم و ارور Internal Server Eror را داد که بنده پیشنهاد میکنم از خط : safe_mode = Off استفاده کنید . ( توجه داشته باشید ارور اینترنال سرور مستقیما ربطی به این موضوع نداره و بهتره در انجمن سرچ کنید و میتونه از بهم ریختم پرمیشژن ها هم باشه )
موفق باشید
شهریار
سلام
ممنون شهریار جان
اما این توضیح رو باید اضافه کنم روش دوم فقط اگر سرور بصورت CGI ران شده باشه کارساز هست .
یا علی
سلام
مشکل من که offکردن safe mod هستش حل نشد. اعصابمو کلا ریخته به هم . :'( >:( بغیر از این روشها آیا روش دیگری هم وجود داره؟
[quote author=adinehzadeh link=topic=11434.msg95798#msg95798 date=1228769307]
سلام
مشکل من که offکردن safe mod هستش حل نشد. اعصابمو کلا ریخته به هم . :'( >:( بغیر از این روشها آیا روش دیگری هم وجود داره؟
[/quote]
باید به مدیر سرور بگید off کنه. شما خودت نمیتونی اگر سرورت CGI نباشه.
يه فايل به نام php.ini بساز و توش وارد كن
اما به نظر من اصلا فايده نداره
سعي كن جور ديگه secure كني
موفق باشيد
[quote author=mikili link=topic=11434.msg108515#msg108515 date=1245342336]
يه فايل به نام php.ini بساز و توش وارد كن
اما به نظر من اصلا فايده نداره
سعي كن جور ديگه secure كني
موفق باشيد
[/quote]
این کار در صورتی قابل انجام هست که سرور سی جی آی ران شده باشه ! در غیر اینصورت ساختن فایل PHP.ini تاثیری نداره
یا علی