من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[
کسی این مامبوت رو داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[
کسی این مامبوت رو داره ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مامبوتش هست دانلود کنید
ممنون مجید جان اما این مشکل داره :
Fatal: Installer unrecoverable ZIP error PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) in /home/shahrsak/public_html/media/bot_mostlyceV2.2.zip
گویا درست ZIP نکردید اگه میشه یک بار دیگه Compress کنید بفرستید .
ممنون
شهریار
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .
[quote author=سعید link=topic=12137.msg73154#msg73154 date=1212041486]
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .
[/quote]
این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !
موفق باشید
شهریار
میشه واضح تر توضیح بدید ؟نقل قول:
این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !
من این کار رو انجام دادم. چرا نشه؟
نیازی هم به آپلود کردن دستی نیست. درست هم کار می کنه. ه روی مامبو نصب میشه. هم روی جوملا 1.1.15
دوست عزیزم من این کار را کردم اما هیچ اتفاقی رخ نداد ( انتظار میرفت ! )
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=12137.msg73527#msg73527 date=1212319148]
[/quote]
کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.
[quote author=سعید link=topic=12137.msg73530#msg73530 date=1212319567]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=12137.msg73527#msg73527 date=1212319148]
[/quote]
کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.
[/quote]
رفتم به پوشه Mambots/editors و سپس پوشه MOStlyce را زیپ کردم و در مامبو ( نصب جامع ) نصب کردم و بعد نصب شد و نوشته ادامه اما ! بعدش هیچ اتفاقی نیوفتاد ! یعنی در تنظیمات کلی نیست و کلا نیست .
من آپلود کردم.
زود بردار که الان پاک می کنم ...
چون قراره فایل پاک بشه، توی انجمن نمی تونم بذارم. لینکش رو به پیغام خصوصی می فرستم.
ضمنا اگه لطف کنید و روی فضاهای share آپلود کنید ممنون میشم. تا کاربرای دیگه هم اگه با هچین مشکلی برخوردن، بتونن استفاد هکنند.
سعید جان چیزی که شما به من دادیم با اون کاری که گفتید فرق می کرد ! و این درست ادیتور کامل بود و مشکل من حل شد .
این هم قولی که داده بودم : دانلود MOStlyce 2.2 فارسی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر از سعید عزیز
باوکنید هیچ فرقی نمی کرد.
فکر می کنید من خودم این رو از کجا آوردم؟
طبق همون دستور العمل ساختم!
بعد هم فایل رو که فرستادم برای این بود که مطمئن بشید که راه جواب میده.
میخاد فیلم بگیرم براتون بفرستم ؟؟؟
این هم یک لینک دیگه :
[quote author=مجید link=topic=12137.msg64664#msg64664 date=1204606802]
این مامبوتش هست دانلود کنید
[/quote]
سلام
مشکل داره. عکساش لود نمیشه!
چطور نصب کردید ؟
ابتدا باید مامبوت قبلی رو حذف کنید. سپس مامبوت جدید رو نصب کنید.
این جدیدترین نسخه ویرایشگر wysiwyg مامبو (mostlyce V3.0.5 ) هست.کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
یه مطلبی آقا محسن معرفی کرده بود در مامبولرن بنام دو اکستنشن مهم. از اونجا برداشتم.
قبلی رو هم حذف کردم اما دوباره که نصب کردم بازم همین جور بود.
اینو هم تست می کنم الان
سلام
قبلی مثل دفعه خط با یک میلیارد خط وارنینگ اما با پیغام موفقیت آمیز بودن پروسه حذف شد! که چند خطش را اینجا میگذارم
و با کلی خطای دیگه، اونم با پیغام موفقیت! نصب شد!کد:rning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/docs/index.html) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advhr/editor_plugin.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advhr/editor_plugin_src.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advimage/editor_plugin.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/mambots/editors//mostlyce/jscripts/tiny_mce/plugins/advimage/editor_plugin_src.js) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
اما ادیتور بدون کامندها لود میشه. آدرس رو هم مطابق آنچه در تنظیمات کلی است وارد شده ام. مامبوت رو منتشر کرده ام و در تنظیمات کلی هم ادیتور را همین گذاشته ام!کد:Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/images/media.gif) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: rmdir(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/images/) [function.rmdir]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 949
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/mostlyce.xml) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/admin.mostlyce.html.php) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: unlink(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/admin.mostlyce.php) [function.unlink]: Permission denied in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934
Warning: rmdir(/home/ravyan/public_html/fa/administrator/components/com_mostlyce/) [function.rmdir]: Directory not empty in /home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 949
هم با IE چک کردم هم با FF
اینم نمایی از تنظیمات کامپوننت مربوطه که البته اثری از دکمه ذخیره درونش نیست!
[img width=640 height=408]http://i42.tinypic.com/2u713pj.jpg[/img]
و
به پیام ها توجه کنید: Permission denied
شما دسترسی پوشه هایی که قرار هست تغییر کنند رو بررسی کنید. مثلا mambots - content - editor و ...
به این خط در سورس توجه کنید :
یا علیکد:/home/ravyan/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 934