-
صفحه سفید
سلام دوستان عزیز ...
من امروز داشتم فایل های انجمن را آپلود میکردم که توجه نکردم و گزینه Overwrite را زدم و بعدی از فایل های پوشه اصلی انجمن روی فایل های سایت overwrite شد . بعد من کل فایل های روت را دوباره آپلود کردم روی قبلی ها ( config درسته ) اما صفحه سفید نمایش داده میشه الان . چرا ؟
ممنون
شهریار ;)
-
پاسخ : صفحه سفید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیک ها رو بررسی کنید
-
[quote author=مجید link=topic=13118.msg69487#msg69487 date=1209131209]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاپیک ها رو بررسی کنید
[/quote]
مجید جان با توجه به اخطارات دوستان گرامی در انجمن مطمئن باشید این سری قبلش سرچ کرده بودم ! : دی ! راه حل مشکل را از طریق سرچ نتونستم پیدا کنم که تاپیک زدم ...
کسی میدونه این برای چی هست ؟
بنده تنها مشکل مشابه را در این تاپیک پیدا کردم :
که در اون هم کمک یا دستورالعملی داده نشده که بشه اجراش کرد !
موفق باشید
شهریار
** 3 پست شما یکی شد
-
shahrsakhtafzar.com/components/com_content/content.php
[ltr]
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[/ltr]
یا علی
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=13118.msg69682#msg69682 date=1209300706]
[ltr]
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[/ltr]
یا علی
[/quote][quote author=فیروزمندان link=topic=13118.msg69682#msg69682 date=1209300706]
[ltr]
Internal Server Error
[/ltr]
یا علی
[/quote]
محسن جان پرمیشن این فایل را هم به 644 تغییر دادم اما مشکل حل نشد ! این مشکل مال پرمیشن هست . آیا جای دیگه هم ممکن هست تنظیماتش عوض شده باشه ؟
-
دوستان کسی نیست بدونه مشکل من کجاست الان ؟ آخه من فقط فایل های Root را overwrite کردم ( به غیر از کانفیگ ) پس نمیتونه مشکل از سرور و ... هم باشه .
ممنون
شهریار
-
پرمیشن فولدر public_html رو 755 کنید ببینین درست میشه ؟
-
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg69783#msg69783 date=1209376004]
پرمیشن فولدر public_html رو 755 کنید ببینین درست میشه ؟
[/quote]
خیر ، درست نشد آبتین جان ...
-
با سلام
لطفا یک phpinfo.php در سایت قرار دهید با محتویات
کد:
<?php phpinfo(); ?>
و لینک را در اینجا یا بصورت خصوصی ارسال کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
شهریار جان می گم یه رو به مدیر سرورت بنداز !
متن اروری که محسن جان گذاشت The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. معلومه که سرور یه چیزیش میشه .
phpinfo رو هم بستن .
-
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg69818#msg69818 date=1209390106]
شهریار جان می گم یه رو به مدیر سرورت بنداز !
متن اروری که محسن جان گذاشت The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. معلومه که سرور یه چیزیش میشه .
phpinfo رو هم بستن .
[/quote]
باشه اما آخه دقیقا بعد از اینکه فایل ها را overwrite کردم این اتفاق افتاده !
-
-
دوستان از لینک بالا مشخصات را ببینید ... ( کمی سریعتر لطفا )
-
ممنون از همه دوستان که راهنمایی دقیق فرمودند بابا سایت دان هست یکم سریعتر بد نیستا !!! مامبولرنی که در عرض 15 دقیقه جواب میداده حالا باید التماس کنی تا جواب بدند ؟
-
نام کاربری و کلمه عبور هاست رو بصورت خصوصی بفرستید تا چک کنم.
البته فعلا سرعتم افتضاحه اگه تونستم امشب چک میکنم اگه نتونستم فردا حتما چک میکنم.
یا علی
-
آقا فرستادم چک کنید لطفا ...
-
مشکل حل شد. فقط کلمه عبور Admin سایتت رو تغییر دادم که اونم بصورت خصوصی واست فرستادم.
یا علی
-
سلام
بلال جان میشه بگی مشکل چی بود که ما هم یاد بگیریم ؟ :) ممنون
یا علی علیه السلام
-
بلال جان سایت بالا میاد و خیلی خیلی ممنون ! اما یک سوال چرا دان گیرد کردین ؟ ( اگه مشکل را باز کنید ممنون میشم ما هم یاد میگیرم )
-
مامبو رو دوباره واستون ریختم...
محتویات htacess رو غیر فعال کردم میتونید فعالش کنید. فکر نکنم مشکلی باشه.
یا علی
-
دوستان کمکم کنید !
مشکل زیادی بعد از نصب دوباره و آپگرید ایجاد شده ! که از اون ها میشه به :
1- بهم ریختن ساعت و تاریخ سایت
2- زمانی که لاگین میکنم در بخش کاربری صفحه سفید میاد!
3- دکمه ادامه مطالب کار نمیکنه و یا مثلا وقتی میخوام برم روی review ها و یا مثلا مقالات این ارور میاد :
Fatal error: Call to a member function def() on a non-object in /home/shahrsak/public_html/mambots/content/mospaging.php on line 57
( در داخل مقالات و کلا صفحه های مطالب نمیره ... )
چی کار باید بکنم ؟ لطفا کمکم کنید .
ممنون
-
به به !!! گل بود و به سبزه نیز آراسته شد !
دوستان آخرین اخبار هم کار نمیکنه . + اینکه توی دیتابیس ها دیدم که بلال جان یک یوزر دیگه به دیتابیس اضافه کردند . قضیه چیه ؟! :دی بنده ز کل گیجیدم
-
مشکل ساعت و تاریخ با حذف کامپوننت Nokkaew حل میشه
-
ممنون آبتین جان مشکلش حل شد اما قبلا هم این کامپوننت نصب بود و این مشکل وجود نداشت .
و البته همون طوری که صحبت کردیم مشکلات دیگه را پیشنهادی براش دارید ؟
لازم به ذکر هست بلال جان یوزر مامبو را عوض کردند میتونه مشکل از برقراری این دو یوزر با هم باشه ؟
ممنون
شهریار
-
من گمونم فایل ها خوب سرجاشون نیستن.
یک بار فایل ها رو overwrite کن یا کلا یه بک آپ از DB بگیر و روی یه مامبو جدید سوارش کن ! فقط مراقب باش از اینی که هست بد تر نشه :P ! بهتره بک آپ رو روی لوکال بیاری اول ببینی مشکل رفع میشه یا نه .
-
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg70991#msg70991 date=1210447756]
من گمونم فایل ها خوب سرجاشون نیستن.
یک بار فایل ها رو overwrite کن یا کلا یه بک آپ از DB بگیر و روی یه مامبو جدید سوارش کن ! فقط مراقب باش از اینی که هست بد تر نشه :P ! بهتره بک آپ رو روی لوکال بیاری اول ببینی مشکل رفع میشه یا نه .
[/quote]
آبتین جان دیتابیش حجمش زیاده و من روی لوکال هر چی خواستم آپلود کنم نشد . مقادیر upload_max_filesize, memory_limit و post_max_size را هم بردم بالا تا اونجایی که دیگه خیلی خیلی از حجم فایل بیشتره و مموری لیمیت و post_max_size هم از مقدار upload_max_filesize بیشتره ! ( توی فایل php.ini آپاچی ) اما در آخر با این ارور مواجه شدم :
"No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16."
چی کار کنم عزیز؟
ممنون
شهریار
-
فایل ها را overwrite کنم ؟
-
تو لوکال از bigdump استفاده کن.
در مورد bigdump سرچ کن تو انجمن . چون لوکال زورش کمه با phpmyadmin نمیشه بک آپ های گنده گنده بالا آورد :D !
یه کار کن.
بک آپ از DB بگیر ! یک کپی از فایل configuration هم داشته باش ! یک فولدر جدید بساز تو سرور . یه مامبو اکسترکت کن توی اون . فولدر instalation رو پاک کن . فایل configuration رو بزار سر جاش. فایل config رو ویرایش کن و مسیر ها رو نسبت به فولدری که توش این مامبو رو اکسترکت کردی تنظیم کن. بعد برو تو مدیریت قالب رو نصب کن و پیشفرض کن . اگه کامپوننتی خاصی هم داری نصبش کن . بعد بیا ببین سایت توی اون فولدر درست بالا میاد ؟ مشکلی اگه نداشت سایت اصلی رو پاک کن . فایل های جدید رو بیار توی root و فایل config رو ویرایش کن .
اینطوری بهتره . خطری هم سایت اصلی رو تهدید نمی کنه ! ببینم چی کار می کنی ;)
-
[quote author=آبتين link=topic=13118.msg71240#msg71240 date=1210603915]
تو لوکال از bigdump استفاده کن.
در مورد bigdump سرچ کن تو انجمن . چون لوکال زورش کمه با phpmyadmin نمیشه بک آپ های گنده گنده بالا آورد :D !
یه کار کن.
بک آپ از DB بگیر ! یک کپی از فایل configuration هم داشته باش ! یک فولدر جدید بساز تو سرور . یه مامبو اکسترکت کن توی اون . فولدر instalation رو پاک کن . فایل configuration رو بزار سر جاش. فایل config رو ویرایش کن و مسیر ها رو نسبت به فولدری که توش این مامبو رو اکسترکت کردی تنظیم کن. بعد برو تو مدیریت قالب رو نصب کن و پیشفرض کن . اگه کامپوننتی خاصی هم داری نصبش کن . بعد بیا ببین سایت توی اون فولدر درست بالا میاد ؟ مشکلی اگه نداشت سایت اصلی رو پاک کن . فایل های جدید رو بیار توی root و فایل config رو ویرایش کن .
اینطوری بهتره . خطری هم سایت اصلی رو تهدید نمی کنه ! ببینم چی کار می کنی ;)
[/quote]
باشه تست میکنم نتیجه را میگم . اون بلای خانمان سوز که توی داستان ها میگند گویا همینه :دی
-
سلام
مشکل این بود :
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13460.msg71453#msg71453 date=1210756858]
مشکل حل شد ! هم این مشکل هم مشکل صفحه سفید جالب بود توی آپگرید گویا اصلا پوشه های کامپوننت و مامبوت اصلا آپگرید نشده بودند !
[/quote]
یا علی