سلام دوستان
من هرچی گشتم نتونستم مد تشکر رو پیدا کنم و فارسی کنم !
لطفا اگه میشه اینجا بزارید که هم دوستان استفاده کنند هم من نیاز دارم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من هرچی گشتم نتونستم مد تشکر رو پیدا کنم و فارسی کنم !
لطفا اگه میشه اینجا بزارید که هم دوستان استفاده کنند هم من نیاز دارم.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این دو نمونه
اوه !
ممنون !
حالا تا اینارو فارسی کنم  :D
خوشبختانه این مد رو یکی از دوستان فارسی کرده لینک رو میزارم که استفاده کنیدم.
موفق باشید .
** دو پست شما یکی شد
میتونین از این لیک استفاده کنید.
یادش به خیر این مود رو من فارسی کرده بودم ولی تاحال حتما کپی رایتشو حذف کردن ! :))
ورژن جدیدش در حال فارسی شدن هست شاید تا آخر این هفته تموم بشه و به اسم همین سایت انشالا ارائه میشه ....
اگر میتونید صبر کنید تا نسخه نهاییش رو نصب کنید
امیر علی جان اگه منظورت همونه که من گذاشتم والا من خبر ندارم که تغییر دادن یا نه ! چون که دیدم کسی فارسی کرده منم همون لینک ر گذاشتم که دوستان کنند و خودم هیچ تغییری ندادم !
متظر مد شما هم هستیم من فعلا مد تشکر نصب نکردم و منتظرم که یا شکا بزارید و یا خودم بشینم فارسی کنم !
منم نیگا نکردم فقط دیدم 4-5 تا سایت لینک دادن گفتم حتما کپی رایتش عوض شده :دی
مهم نیست ولی چون من برا خودم باید نصب نم حتما فارسیش میکنم یعنی تکمیلش میکنم .....
انشالا تا آخر هفته
ما همچنان منظریم >:( :-[
امیر جان بالاخره ترجمه کردی یا نه؟!
سلام . من نسخه ی جدید و سازگار با SMF 1.1.5 این مد رو لازم داشتم . خوب دیدم امیرعلی عزیز قولش رو داده ، پس باید منتظر موند . اما از طرفی دیدم نامردیه هی انتظار داشته باشیم امیر علی یا نوید عزیز مدها رو ترجمه کنن >:( برای همین نشستم به عنوان اولین تجربه (::)) ، آخرین نسخه ی مد تشکر رو ( نسخه ی 1.2.3 ) ترجمه کردم :D . تست هم کردم . ظاهرا مشکلی نداشت .
به گفته ی نویسنده ی این مد ، این نسخه با تغییراتی که توی Query داده ، سریعتر و امن تر شده . یه سری امکانات کوچیک هم بهش اضافه شده . مثل اضافه شدن لینکی در پروفایل کاربر برای اینکه ببینه از چه پستاییش تشکر شده . نکته ی مهمتر هم ظاهرا اینه که این نسخه میتونه تمامی نسخه های قبل از خودش رو به صورت خودکار آپگرید هم بکنه . :o پس نگران آپگرید نباشید
اینجوریا خلاصه . اساتید هم یه تستی بکنن که اگه مشکلی نداشته باشه ملت بتونن ازش استفاده کنن
التماس دعا
یا علی
تست میکنیم ، انشاالله عالیه و منتشرش می کنیم
ممنون
تست کردم!انجمنم پرید!!!
شانس آوردم انجمن واقعی نبود و تستی بود!
انجمنم برگشت ولی دکمه تشکر نصب نشد!
دوست عزیز ؛ من این مد رو همینجور فله ای که اینجا نذاشتم!! هم روی لوکال تست شده و هم روی سایت . هیچ مشکلی هم نداشت ظاهرا
در مورد مشکل شما ؛ خوب چند مورد رو که همیشه در مورد این مد باید رعایت کرد :
1. فعال کردنش از تنظیمات عمومی انجمن
2. فعال کردن امکان تشکر در انجمن های مورد نظر ( از قسمت مدیریت انجمن ها )
3. اجازه ی دسترسی به این مد برای گروه های کاربری مورد نظر ( از قسمت سطح دسترسی کاربران )
اگه این بالایی ها رو انجام دادید ، یه چیز دیگه هم به ذهنم میرسه . با توجه به اینکه گفتید روی یه سایت تست نصبش کردید ، پس احتمالا شما تنها یوزر اون سایت هستید! خوب طبیعیه که برای پست های خودتون دکمه ی تشکر رو نخواهید دید! یه یوزر دیگه ایجاد کنید و این مسئله رو در پست اون یوزر برای خودتون چک کنید.
یا علی
بله عزیز قصد توهین نداشتم ...
من مبتدی ام...
گفتم که دوستان راهنمایی کنند...
یه بسته ی دیگه بود که برای نصب خطا میداد و باید حتی واسه قالب پیشفرض تو قالب تغییر بدیم.
اما این خطا نداد وقتی نصب کردم دیگه فروم بالا نیومد بعد یه مدت دیدم فروم بالا میاد و بسته تشکر هم خود به خود حذف شده!
به عبارتی اصلا نصب نمیشه... !!!
حالا دوباره تست می کنم ببینم...
آقا دمت گرم...
مشکلی که من داشتم و باید فایل های قالب رو دستکاری میکردم شما حل کردی...
تست کردم...
به قسمت تنظیمات عمومی اضافه شده
هنوز فعال نکردم
از جمله خوبیهاش:
1-رو قالب غیر پیشفرض هم نصب میشه
2- نیاز به تغییر در قالب نیست!
واقعا عالیه...
خسته نباشید...
در ضمن شما آموزشی برای فارسی سازی هک ها سراغ دارید؟
بازم ممنون.
عالی بود و خسته نباشید.
فعال هم کردم.چند مورد:
1-عکس دکمه های مربوط به تشکر مثل تشکر یا حذف تشکر و ... نمیاد ولی نوشته ی اون میاد!
2-وقتی تشکر میکنی برای ثبت تشکر صفحه ریفرش میشه!نمیشه همون جوری ثبت کنه؟
ممنون.
سلام
[quote author=siran link=topic=14779.msg81083#msg81083 date=1217614220]
واقعا عالیه...
خسته نباشید...
در ضمن شما آموزشی برای فارسی سازی هک ها سراغ دارید؟
بازم ممنون.
عالی بود و خسته نباشید.
[/quote]
سلامت باشی عزیز :) در مورد سؤالت هم باید بگم که نه . سراغ ندارم
[quote author=siran link=topic=14779.msg81085#msg81085 date=1217614997]
فعال هم کردم.چند مورد:
1-عکس دکمه های مربوط به تشکر مثل تشکر یا حذف تشکر و ... نمیاد ولی نوشته ی اون میاد!
2-وقتی تشکر میکنی برای ثبت تشکر صفحه ریفرش میشه!نمیشه همون جوری ثبت کنه؟
ممنون.
[/quote]
1. اگه از قالبی غیر از قالب دیفالت استفاده می کنی باید به صورت دستی عکس های این مد رو به پوشه ی image قالبت منتقل کنی ( و البته مهمتر از همه عکس thank_you_b.gif هست که باید به پوشه ی buttons منتقل بشه )
2. برای این کار باید از ای جکس استفاده کنه . من که تخصصی در این زمینه ندارم ؛ اما نباید برای اساتید اضافه کردن این کار سخت باشه . البته میشه پیشنهاد این کار رو به سازنده ی این مد هم داد ;)
یا علی
1-ممنون.بله غیر قالب پیشفرض هست.
2- خوب اگه میشه پیشنهادشو بدید یا به یکی از دوستانی که بلد هستند اطلاع بدید.چون ریفرش نشه بهتره.
ممنون.
با سلام
من عکسها رو به پوشه های مربوطه انتقال دادم اما باز عکسش نیماد
لینک تشکر میاد اما تنها عکسش نمیاد..
[quote author=kateb link=topic=14779.msg81233#msg81233 date=1217770156]
با سلام
[/quote]
اون عکس گل باید توی پوشه ی Button ریخته بشه . همین کار رو کردی؟
--------------------------------------------------------------------------------------
نوید جان ؛ تستش نکردی؟ ببین اگه موردی نداره که بذارش توی سایت تا ملت ازش استفاده کنن
یا علی
به نظر من :
1-بار اول نصب کردم سایت بالا نیومد بعد یه مدت سایت درست د و دفعه دوم درست نصب شد!پس مشکل از من بوده احتمالا!
2- مشکل عکس دکمه ها که هنوز کاری که گفتید انجام ندادم ببینم درست میشه یا نه.
3--این که بعد تشکر صفحه ریفرش میشه.اگه حل بشه عالیه.
ممنون.
[quote author=نجوا link=topic=14779.msg81504#msg81504 date=1217889129]
[quote author=kateb link=topic=14779.msg81233#msg81233 date=1217770156]
با سلام
[/quote]
اون عکس گل باید توی پوشه ی Button ریخته بشه . همین کار رو کردی؟
--------------------------------------------------------------------------------------
نوید جان ؛ تستش نکردی؟ ببین اگه موردی نداره که بذارش توی سایت تا ملت ازش استفاده کنن
یا علی
[/quote]
بله اینکارو کردم اما نشد
خدا رو شکر خودم حلش کردم
راستش فکر کنم خود simplemachines ماشین منو به به این اشتباه وا داشته
اونجا نوشته این کدو تو Display.template.php بذارم :
جالبه اسم اون عکسی که گفته با اون دستور کپی عکسها تفاوت داره .کد:$thankyoupostpost_button = create_button('thank_you_b.gif', 'thank_you_post_post_b', 'thank_you_post_post_b', 'align="middle"'); $thankyoupostlock_button = create_button('thank_you_b.gif', 'thank_you_post_lock_b', 'thank_you_post_lock_b', 'align="middle"'); $thankyoupostopen_button = create_button('thank_you_b.gif', 'thank_you_post_open_b', 'thank_you_post_open_b', 'align="middle"'); $thankyoupostdelete_button = create_button('thank_you_b.gif', 'thank_you_post_delete_b', 'thank_you_post_delete_b', 'align="middle"');
به هرحال کد صحیحش اینه :
کد:$thankyoupostpost_button = create_button('thank_you.gif', 'thank_you_post_post_b', 'thank_you_post_post_b', 'align="middle"');
$thankyoupostlock_button = create_button('thank_you_lock2.gif', 'thank_you_post_lock_b', 'thank_you_post_lock_b', 'align="middle"');
$thankyoupostopen_button = create_button('thank_you_lock1.gif', 'thank_you_post_open_b', 'thank_you_post_open_b', 'align="middle"');
$thankyoupostdelete_button = create_button('thank_you_delete.gif', 'thank_you_post_delete_b', 'thank_you_post_delete_b', 'align="middle"');
اقا من هر کاری کردم دانلود نشد
سلام . آیا میشه لینک دانلود را درست کنید مرسی
لینک دانلود هنوز خرابه
اگه جناب siran و همه کسانی که یه بار دانلودش کردند زحمت آپلودش رو بکشند ممنون میشیم
موفق باشید
سلام.
والا انقدر بسته گرفتم و پاک کردم دیگه گیج شدم! :)
ولی فکر کنم پیدا کردم.
شانس آوردید رو هاردم بود. ;D
نمیدونم این بسته تشکر آیا همونه که سالمه و نصب میشه یا نه.
رو فروم آزمایشیم تست میکنم اگه درست بود آپلود میکنم و می گذارم. ;)
متاسفانه میگه:
خطا دز نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
23. ایجاد تغییرات در فایل ها ./Sources/Subs.php خطا
احتمالا اون بسته رو پاک کردم!
با این حال می گذارم شما هم تست کنید ولی مراقب باشید و بک آپ یادتون نره.
سلام دوستان
عذر می خوام که این مدت من اصلا متوجه این تاپیک و پستهای اون نشدم
لینک دانلود مدی که فارسیش کرده بودم :
موفق باشید
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
بسته تشکر رو آپلود کردم اما پیش از نصب این پیغام میده:
از من آدرس سرور FTP، نام کاربری، پسورد و پوشه اصلی SMF می [واست.کد:بعضی از فایل های این بسته نیاز به تبدیل به حالت قابل نوشتن دارند. برای رفع این مشکل برنامه باید با استفاده از مشخصات FTP برای تبدیل فایل ها به حالت chmod نیاز به اتصال به سرور FTP دارد.
بطور پیش فرض آدرس سرور FTP، لوکال هاست با پورت 21 بود. وقتی اطلاعات رو وارد کردم این ارور رو داد:
لطفا راهنمایی کنین.کد:530 Login authentication failed
پیشاپیش ممنون.
با مدیر هاستتون تماس بگیرید ، شاید تنظمیات ftp هاست شما متفاوت باشه
سلام،
ممنون. با مدیر هاست تماس گرفتم ایشون هم فرمودن که اگر نتونم ftp account تعریف کنم باید فایل ها و پوشه ها رو که نیاز به تغییر پرمیشن دارن به صورت دستی تغییر بدم. حالا باید کدوما رو تغییر بدم؟
من نصبش کردم روی قالب پبش فرض ولی هیچ اتفاقی نیفتاده چی کار کنم
برای تغییر دسترسی ها ببینید در فایل xml در کدام پوشه ها قراره فایلاش تغییر کنه دسترسیشو 777 کنید
-----------------------
جناب savarsho سوال خود را در موضوعی جدید مطرح نمایید
نصب بسته
جریان نصب برای "Thank-O-Matic Persian ::Translated By Vahid Dayyani":
هیچ فایل نصب کننده یا حذف کننده برای این بسته تعریف نشده است.
این بسته برای smf های قبلی بود ، فایل xml بسته را باز کنید و عبارت 1.1.x را به 1.1.5 تغییر بدید تا نصب بشه
برای من هم همین ارور رو میده.
تغییراتی که گفتین هم انجام دادم ولی بازم همون ارور.
:(
لطفا کمک کنید زودتر.
آبروم رفت.
باید زودتر انجمن رو راه اندازی کنم.
:'(
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=14779.msg96193#msg96193 date=1229028649]
برای من هم همین ارور رو میده.
تغییراتی که گفتین هم انجام دادم ولی بازم همون ارور.
:(
[/quote]
smf شما چه نسخه ای است؟ این تغییر برای smf 1.1.7 هستش