-
بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.
با سلام.
چرا قالب های مامبو اینقدر کم هستش نصبت به جوملا و زیبای قالب های جوملا هرگز در قالب های مامبو وجود ندارد به طور مثال persianit.ir قالب های زیادی برای جوملا گذاشته به صورت رایگان
که خیلی زیباست چرا این قالب ها برای مامبو وجود ندارد یا کسی تبدیل نمی کنه...سوال بعد اینکه آیا از نظر کارآیایی و کرنل جوملا بهتر از مامبو هستش؟ که اکسرا" جوملا رو پیشنهاد می کنند.
در این تایپیک دوستانی که در طراحی و ساخت قالب های مامبو حرفه ای هستند قالب های جوملا رو به مامبو تبدیل کنند یا قالب های زیبایی رو برای عموم قرار بدند تا همه استفاده کنند مانند قالب های جوملا
-
پاسخ : بیایید قالبهایی مامبو را گسترش دهیم.
دوست عزیز تنها برتری جوملا نسبت به مامبو اکتنشن های زیاد و رایگان برای اون هست ، که البته همین اکستنشن ها هم گاهی اوقات ضغف امنیتی سیستم و محل رخته هکر ها می شند، به هر حال ، اگر یه تیم پیدا بشه و بیاد تعدادی از قالب های رایگان جوملا رو به مامبو تبدیل کنه ، که خیلی عالیه ، اما مسئله اینه که قالب های رایگان همون جوملاشم کم پیدا می شه که چیز جالب و قشتگی باشه و معمولا قالب های کامرشیال هستند که توی این انجمن هم به دلیل مسائل کپی رایت به هیچ عنوان به صورت رایگان در اختیار افراد قرار نمی گیره ، حالا اینکه یه نفر خودش یه قالب بخواد و سفارش بده تیم براش بخرند بحثش جداست.
به هر حال مطمئنا همیگی از قالب های رایگان استقبال می کنند.
-
فرمایش شما متین ولی اینکه می فرمایید قالب های جوملا کم هستش بعید می دونم قالب های جوملا خیلی راحت و قابل دسترس هستش در این سایت persianit.ir ببینید چه قالب های زیبایی هست...من هم مامبو رو از نظر امنیتی ترجیح میدم در کل هم با مامبو راحت تر هستند همه , فکر می کنم.
در هر حال پیشنهادی بود برای گسترش مامبو و قالب های آن.
دوستانی که تمایل به همکاری و مشارکت در افزایش قالب های مامبو دارند بحث رو ادامه بدند و همکاری کنند.
ممنون
-
سلام
علي آقا نگفتن كه كم هستش گفتن كه اصلاً چيز جالبي نداره! يك قالب بايد زيبا باشه و بعد از اون كم حجم و لطيف و انعطاف پذير.
----------------------------------------------
با شما موافقم كه بايد يك تيمي تشكيل بشه و قالبها را به مامبو تبديل كنه.
ولي متأسفانه بين ايرانيان عزيز كار تيمي و گروهي به خوبي رواج نداره! هم اكنون چندين كار گروهي نيمه كاره هستش.
--------------------------------------------
الان كه وقت همچنين كاري ندارم. ولي انشاالله براي سال آينده قصد دارم هر هفته يك قالب مخصوص مامبو طراحي كنم و براي استفاده عموم قرار بدم. (فكر كنم اونموقع نسخه بعدي مامبو هم اومده باشه)
اگر هم تيمي تشكيل بشه (پيشنهاد ميكنم خودتون شروع كنيد براي تشكيلش) حتماً روي كمك من حساب كنيد (البته الان نه).
كامروا باشيد.
-
ممنون
این قالب ها رو ببنید : ://.mitratemplate.com برای مامبو هم هستش؟یا همشون واسه میترا یا جوملاست؟
ای کاش چند تا قالبشون رو رایگان برای بچه مامبو هدیه می کردند.
** لینک از حالت هایپیر لینک خارح شد
-
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg94234#msg94234 date=1227341516]
فرمایش شما متین ولی اینکه می فرمایید قالب های جوملا کم هستش بعید می دونم قالب های جوملا خیلی راحت و قابل دسترس هستش در این سایت persianit.ir ببینید چه قالب های زیبایی هست...من هم مامبو رو از نظر امنیتی ترجیح میدم در کل هم با مامبو راحت تر هستند همه , فکر می کنم.
در هر حال پیشنهادی بود برای گسترش مامبو و قالب های آن.
دوستانی که تمایل به همکاری و مشارکت در افزایش قالب های مامبو دارند بحث رو ادامه بدند و همکاری کنند.
ممنون
[/quote]
ممکنه بعضی از اونها کامرشیال باشه، پیش خودشون گفته باشن کی به کیه .
گفتم رایگان چیز جالبی ندیدم حتی مال خود جوملاش!
متاسفانه کار وقت گیری هست و کار گروهی هم که همون طور که پسر مهروبون گفت ...
لینکی که دادید قالب هاش بد نیست ، اما قالب های وب 2 بسیار زیبا و سبک خیلی زیاد برای جوملا که البته با یکم وقت می شه به مامبو تبدیلش کرد ، البته متاسفانه کامرشیال هستند. شما youthemes رو یه نگاه بندازید...
-
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg94261#msg94261 date=1227350985]
ممنون
این قالب ها رو ببنید : ://mitratemplate.com برای مامبو هم هستش؟یا همشون واسه میترا یا جوملاست؟
ای کاش چند تا قالبشون رو رایگان برای بچه مامبو هدیه می کردند.
[/quote]
دوست عزيز شما مثل اينكه منظورتون چيز ديگس!
شما داريد پيشنهاد ميديد كه يك فروشگاه در سايت مامبولرن و مخصوص مامبو ايجاد بشه؟
-
بله اینم خیلی عالیه ولی بیشتر مد نظرم این بود که قالب های مامبو رایگان قرار داده بشه به تعداد بیشتر و زیبا تر.
-
دوست عزيز همونطور كه قبلاً گفتم هروقتي كه زمان خالي داشتم (تابستان سال آينده) به اين فعاليت خواهم پرداخت تا تعداد بسياري قالب براي مامبو آماده كنم و در اختيار همگان قرار دهم.
-
سلام دوستان.
من هم موافقم و آمادگی خود رو برای طراحی و تغییر به قالبهای مامبو اعلام میکنم.
-
آقاي يعقوبي، لطف كنيد و بفرماييد كه آيا ميتونيد قالبهاي جوملا رو به مامبو برگردانيد؟
-
سلام گرم به همه ی دوستان ..
من یکی از کارهایی که خیلی دوست دارم این طراحی قالب ها بوده ..
نمونه هاش هم میزارم ..
جدید ترین فالبی که خیلی باهاش حال کردم همین قالب پیش فرض 4.6.5 هست که فوق العاده منعطفه .. نمونه ی کاملش رو در این دوسایت که مال خودمن ببینید :    ://.shahram-nazeri.ir
.kermanshahteam.com
تبدیل قالب های جوملا به مامبو هم با من .. نمونه : .merkousha.ir/Fa
پایه کار گروهی هم هستم ...
راستی من از دوستان صمیمی محمد شادمانی هم هستم .. قدیمی ها خوبتر میشناسنش .. به هر حال ما تو خونه 3 نفر مامبو کاریم وقت هم حسابی داریم .. قالب خوب جوملا بدین تا همه ازش استفاده کنیم ...
منتظریم ...
فکر می کنم اگه بتونیم خودمون رو نشون بدیم شاید بشه برای نسخه ی بعدی مامبو فارسی هم جزو تیم دیزاینر بریم ..
من همه جوره حاضرم .. با توجه به ترافیک کاری فوق العاده وحشتناکم .. و امتحان کامپایلری که 5 شنبه دارم .. فکر میکنم که بشه هر 2 روز یه قالب خوب بیرون داد که کاملا سازگار باشه .. من چندتا از قالبهای خوب جوملا رو که خیلی طرفدار دارن رو هم قبلا تبدیل کردم .. اما چند وقته که باهاشون کر نکردم .. پیدا کنم میزارم واسه دانلود ..
کار گروهی میخواستید ؟ مبدل قالب می خواستید ؟ بسم الله من هستم .. با 2 تا همراه خوب - گرچه تازه کارن اما گیراییشون خوبه - O0
** از حالت هایپیر لینک خارج شد  + 2 پست یکی شد
-
سلام
همین الان اگه بخوام کلی قالب که ساختم یا تبدیل کردم می تونم آپلود کنم ولی به دلایلی اینکارو نمی کنم که بماند.
در مورد قالب های مامبو اگه زیاد نیستند کم هم نیستند.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17707.msg94252#msg94252 date=1227346910]
با شما موافقم كه بايد يك تيمي تشكيل بشه و قالبها را به مامبو تبديل كنه.
ولي متأسفانه بين ايرانيان عزيز كار تيمي و گروهي به خوبي رواج نداره! هم اكنون چندين كار گروهي نيمه كاره هستش.
[/quote]
این رو هم مد نظر داشته باشید.
یا علی
-
خیلی عالیه قالب ها رو همینجا معرفی کنیم و از مدیرای مامبو هم بخواییم که تو سایت اصلی مامبو فارسی ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) این قالب هارو برای دانلود بزاند.
-
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg94339#msg94339 date=1227426550]
خیلی عالیه قالب ها رو همینجا معرفی کنیم و از مدیرای مامبو هم بخواییم که تو سایت اصلی مامبو فارسی ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) این قالب هارو برای دانلود بزاند.
[/quote]
سلام. مدیران مامبولرن همیشه گفتند که اکستنشن های فارسی و بدون مشکل را در مامبو دیگ منتشر می کنند :
[quote author=مجید link=topic=14109.msg75314#msg75314 date=1213564167]
عکس + عکسی از موقعیت ماژول ها و کمی توضیحات در تاپیکتون بدید برای هر قالب عکس ها واضح باشن
اسم خودتون رو هم بنویسید تا با نام خودتون منتشر کنم
یاعلی
[/quote]
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
-
سلام
اگه می خواستم که، همون چند ماه پیش میزاشتم.
[quote author=merkousha link=topic=17707.msg94323#msg94323 date=1227413358]
[/quote]  
;D   ;D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطمئنی که تبدیل شده!!!!!!؟؟؟
-
خوب جناب آقاي merkousha پس ما از اين پس منتظر قالبهاي شما هستيم.
لطفاً در فعاليت كاربران قالبهايي كه آماده ميكنيد رو جداگانه معرفي كنيد تا پس از بررسي در مامبو ديگ منتشر شوند.
----------------------------------------------------------------------------
[quote author=DesignX link=topic=17707.msg94337#msg94337 date=1227426396]
همین الان اگه بخوام کلی قالب که ساختم یا تبدیل کردم می تونم آپلود کنم ولی به دلایلی اینکارو نمی کنم که بماند.
در مورد قالب های مامبو اگه زیاد نیستند کم هم نیستند.
[/quote]
محمد جان هنوز سر موضوع ايراد گرفتن از قالبت ناراحتي ؟ خوب دوست عزيزم مواردي كه مطرح شد براي اين بود تا مشكلات قالبها رو برطرف كني.
[quote author=ehsanparty link=topic=17707.msg94339#msg94339 date=1227426550]
[/quote]
شما بهتره يه نگاهي به MAMBO-DIGG.COM بزنيد.
منتظر قالبهاي هريك از عزيزان در فعاليت كاربران انجمن مامبولرن هستيم.
-
[quote author=merkousha link=topic=17707.msg94323#msg94323 date=1227413358]
[/quote]  
;D   ;D
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مطمئنی که تبدیل شده!!!!!!؟؟؟
[/quote]
فکر کنم منظورت اینه که قالب برا جوملا نباشه یا اینکه اصلا جوملا نباشه .. من فقط یادم بود که قالب که روی اون سایته انگلیش بوده . اگه نمونه ی خوبی نبود دوستان ببخشند یکی از قالب های persianit.ir رو دارم تموم می کنم .. فقط یه کم برای ماژول هاش دچار دردسر شدم .. که احتمالا مجبور بشم سرخپوستی حلش کنم .
-
این هم تصاویر این مرحله از کار ::
درضمن یک مقدار توابعش متفاوت بود که حل شد مثل $this و Xml هم بازنویسی شد ..
-
[quote author=merkousha link=topic=17707.msg94364#msg94364 date=1227445158]
این هم تصاویر این مرحله از کار ::
درضمن یک مقدار توابعش متفاوت بود که حل شد مثل $this و Xml هم بازنویسی شد ..
[/quote]
خیلی عالیه ممنون
-
خوب یک روز گذشت و ما دو روز وقت خواستیم .. الوعده وفا .. این نسخه آزمایش قالب :::>>> 
/upload.shahram-nazeri.ir/download.php?file=184templateDetails.zip
فقط یه مقدار کارهای css مونده مثلا module th , td  که باید راست و ریس بشن .. من امروز تا عصر دانشگاهم و فکر نمیکنم که زود تر از 12 شب بتونم تکمیل کنم وبزارم اینجا اگه از دوستان کسی وقت داشت یه دستی به سر و گوشش بکشه و گر نه که من خودم آخر شب بر میگردم ..
در ضمن این نسخه ای که گذاشتم واسه دانلود - فقط محض این بود که ببینید راحت نصب میشه .. و مرحله ی نصبش تموم شده من روی 4.6.5  تست میکنم . خوب جواب میده .. تاکید میکنم یه مقدار کارهای css مونده و این فایل فقط برای اینه که بدونیم چقدر از پروژه پیش افتادیم ..
یاهــــــــــــــــــــــو ..
** هایپرلینک حذف شذ
-
با سلام خدمت دوستان
من مدیر فروشگاه قالب های میترا هستم، و این مطلب را از توی refer  های سایتم دیدم. اگر دوستان علاقه مند باشند مشکلی نیست من رایگان قالبهای طراحی شده توسط خودم رو که برای جوملا طراحی کردم را حاضرم برای دانلود دوستان بزارم تا روی مامبو استفاده کنند.
من حدودا 40 تا قالب رایگان برای جوملا 1.0 و 1.5 طراحی کردم
به اینجا یه سری بزنید میتوانید قالبها را ببینید :
joomlaos.de/index.php?searchword=balvardi&option=com_searc h&Itemid=41
** هایپرلینک حذف شد
-
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94472#msg94472 date=1227534691]
با سلام خدمت دوستان
من مدیر فروشگاه قالب های میترا هستم، و این مطلب را از توی refer  های سایتم دیدم. اگر دوستان علاقه مند باشند مشکلی نیست من رایگان قالبهای طراحی شده توسط خودم رو که برای جوملا طراحی کردم را حاضرم برای دانلود دوستان بزارم تا روی مامبو استفاده کنند.
[/quote]
قالب هاتون میشه گفت بی نظیر بودن ای کاش همچین قالب های زبایی رو برای مامبو هم طراحی می کردید یا چندتاشو به مامبو تبدیل می کردید می زاشتین تو انجمن...خیلی عالی بود ممنونیم از شما
** هایپرلینک حذف شذ
-
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94472#msg94472 date=1227534691]
با سلام خدمت دوستان
[/quote]
سلام.
دورادور با کاراتون آشنا هستیم.
خوشحال می شیم اگه این کار رو بکنید.
به عبارتی نیکی و پرسش؟! ;)
** هایپرلینک حذف شذ
-
منتظر قالبهاي شما (balvardi ) هستيم. مطمئن باشيد با نام شما در مامبوديگ منتشر خواهد شد.
فقط دوستان نكته اي رو توجه داشته باشن كه قالبها رو بايد در فعاليت كابران ثبت كنند تا پس از بررسي در سايت منتشر شوند.
merkousha عزيز شما نيز قالب رو همراه يك پيش نمايش و توضيح مختصر در فعاليت كاربران مربوط به مامبو معرفي كنيد.
-
یه لینک روی سایت خودم بهتون میدم رایگان از اونجا دانلود کنید فقط زحمت بکشید قالبهایی را که دوست دارید انتخاب کنید تا من فارسی سازی و تبدیل به مامبو کنم
-
سلام دوباره به دوستان
1- خوشحالم که جناب بلوردی هم میخوان از این فعالیت حمایت کنن .
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- متاسفانه تاریخ امتحان کامپایلرم رو اشتباه خونده بودم . فردا صبح دارم واسه همین هم کار ها همه به عقب افتاد ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3- یه مقدار از کارهای قدیمی رو پیدا کردم که اگه خدا بخواد در اختیار بچه ها میزاریم که استفاده بشه ..
یا هــــــــــو..
-
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94605#msg94605 date=1227621420]
یه لینک روی سایت خودم بهتون میدم رایگان از اونجا دانلود کنید فقط زحمت بکشید قالبهایی را که دوست دارید انتخاب کنید تا من فارسی سازی و تبدیل به مامبو کنم
[/quote]
سلام. خیلی ممنون آقا روح الله. :)
باعث خوشحالی هست که شما برای مامبو هم قالب ایجاد کنید. O0
منتظریم.
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلی
-
لیست رو با هم آماده کنید من فارسی میکنم و روی مامبو هم تست میکنم
-
سلام. یعنی لیست را از joomlaos.de/index.php?searchword=balvardi&option=com_searc h&Itemid=41 انتخاب کنیم یا اینکه خودتون یه سری قالب دیگه معرفی می کنید روی سایتتون و از میان اون ها باید انتخاب بشه؟ :[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94605#msg94605 date=1227621420]
[/quote]
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
-
از همین سایت joomlaos.de انتخاب کنید ، تعدادش خیلی مهم نیست
این اولین قالب تبدیلی از جوملا 1.0.15 به مامبو نسخه آخر ، من روی مامبو نسخه آخر فارسی کاملا تست گرفتم ایرادی ندیدم ، اگر شما به مشکلی بر خوردید توی همین قسمت عنوان کنید :
** دو پست شما یکی شد
-
سلام. بسیار عالی. خیلی ممنون.
منم تست کردم مشکلی نداشت توی 4.6.5. (هم FF و هم IE)
این هم یه تصویر از قالب برای دوستانی که می خوان قبل از دانلود، شکل قالب را ببینند (برای تصویر بزرگتر، روی عکس کلیک کنید) :
یه سوال هم داشتم از خدمتتون. اون تکرار موقعیت ها در بالا و پایین بخش content ، عمدی بوده؟
موفق باشید...
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی
-
لطفاً قالبها را جداگانه در تاپيكهاي مجزا و ترجيحاً در فعاليت كاربران ثبت كنيد تا در رابطه با هر قالب جداگانه بحث شود. اينجوري درست نيست و البته موضوع ها قاطي ميشه.
در اون صورت نيز ميشه قالبها رو در مامبو ديگ نيز منتشر كنيم تا كاربران دسترسي بهتري داشته باشند و از قالبهاي زيباي طراحي شده شما استفاده بهتري را داشته باشند.
با تشكر از لطفي كه به ما و كاربران مامبولرن داريد.
كامروا باشيد.
-
قالبی قشنگ و متین ...
جا داره یه خسته نباشید به دوست عزیزم جناب آقای بلوردی عرض کنم
براتون آرزوی موفقیت می کنم
-
خیلی عالی بود ممنون...
فکر می کنم اگر قالب ها اول اینجا معرفی شه بعد بره تو فعالیت کاربرها بهتر باشه..
ممنون روح الله جان.
امکانش هست این قالب ها رو هم تبدیل بفرمایید :
** دو پست شما یکی شد
-
این قالب ها تجاری هستند ( قرار شد قالب های رایگان رو بفر مائید ;D ) . خواهش میکنم ، من هر ماه 3 تا 4 تا قالب رایگان را انگلیسی منتشر می کنم ، اگر دوستان طالب باشند میشه فارسی اونها رو روی مامبو هم منتشر کرد ، تصمیم با شماست
-
[quote author=balvardi link=topic=17707.msg94656#msg94656 date=1227676354]
این قالب ها تجاری هستند ( قرار شد قالب های رایگان رو بفر مائید   ;D  ) . خواهش میکنم ، من هر ماه 3 تا 4 تا قالب رایگان را انگلیسی منتشر می کنم ، اگر دوستان طالب باشند میشه فارسی اونها رو روی مامبو هم منتشر کرد ، تصمیم با شماست
[/quote]
حالا نمیشه یکی از این قالب ها رو هم تبدیل کنید که چشمه مارو گرفته :D
کاراتون عالیه خسته نباشید.
اینها چطوره :
** دو پست شما یکی شد
-
بقیه تایید کنند روی چشم من انجام میدم
-
فکر نمی کنم کسی مخالف باشه با این موضوع ، البته هر کدوم تو یه تاپیک مربوط به خودش ;)
-
سلام - نيكي و پرسش ؟
مطمئناً كاربران و همچنين ما از شما سپاسگذار خواهيم بود. اين وظيفه ما بود كه زودتر به اين فكر مي افتاديم كه متأسفانه زمان كافي رو نداريم.
فقط لطفاً چون نميشه هر عكسي رو در انجمن و سايت قرار داد اگر مقدور هستش برخي از قالبها كه با فرهنگ پاكمان و دين ما همخواني كاملي ندارند رو يه تجديد نظري بكنيد و تغييرات كوچكي داخلش بديد تا بشه منتشر كرد.
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد.
كامروا باشيد.