-
خطاهاي زياد ظاهر شده !!
سلام
آقا من امروز بخش ارور مامبو رو فعال کردم و تا دلتون بخواد ارور نمايش داد گوشه اي از اين پيغام ها رو با هم ميبينيم !!!
حالا بگيد اينا رو چيکار بايد بکنم
Notice: Undefined variable: result in e:\home\users\sanam\wwwroot\includes\mambo.php on line 77
Notice: Undefined variable: content in e:\home\users\sanam\wwwroot\modules\mod_pms.php on line 62
Notice: Undefined variable: mosConfig_live_site in e:\home\users\sanam\wwwroot\modules\mod_whosonline _ext.php on line 189
Notice: Undefined variable: mosConfig_mbf_content in e:\home\users\sanam\wwwroot\modules\infinity_menus \mainclass.php on line 100
Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\zo om.php on line 44
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 40
يك فايل فشرده (ZIP-)file¦nbsp;|
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 47
چند فايل¦nbsp;|
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 54
Drag n Drop¦nbsp;|
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 61
جستجوي يك دايركتوري
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 80
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 83
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 86
Notice: Undefined variable: formtype in e:\home\users\sanam\wwwroot\components\com_zoom\ad min\upload.php on line 89
-
Re: خطاهاي زياد ظاهر شده !!
سرور شما Windows هست ... درسته ؟
-
سلام
راستش بله !
بله نميدونم چيکار کرده که آپاچي و ماي اسکيوال هم روش نصبه
-
حدس میزدم .
فکر میکنم شما از نسخه حرفه ای استفاده میکنید ... درسته ؟
البته مشکل خاصی نیست و شما بدون مشکل میتونید از مامبو و امکانات اون استفاده کنید و لذت ببرید ;)
یا علی
-
بله
نسخه حرفاي هست و ورژن کريسمس ! از همين سايت خودتون هم گرفتم!
راستي اين خطاها روي لوکال هم وجود داره !
راستش من هيچ وقت به فکر نرسيده بوده سيستم خطا رو فعال کنم براي همين هيچ وقت اينها رو نميديدم که نميدونم وجود داشته و من نميديدم يا وجود نداشته !
اما يه چيزي رو ميدونم از وقتي از نسخه 451 استيبل به نسخه کريسمس منتقل شده يک سري قسمتها از کار افتاده !!! مثلا ديگه تو زووم گالري نميتونم عکس آپلود کنم ! در صورتيکه قبلا با همين مشخصات هاست تونسته بودم !!
چرا اينجوري شده ؟!
-
در سایت مامبولرن نسخه حرفه ای قرار نداره !
شما اگر نسخه رایگانی که در مامبولرن هست رو دانلود کنیدو Patch ی که چند روز قبل منتشر کردیم رو نصب کنید تمامی این ارور ها برطرف میشه .
نسخه حرفه ای که توسط تیم مامبولرن کار شده در سایت testmambo.com نصب هست و با نام کاربری و کلمه عبور test میتونید قسمت های مختلف اون رو ببینید . این نسخه به زودی برای دانلود روی سایت قرار میگیره .
در مورد مشکلتون با Zoom !
شما بعد از ارتقا مامبو ، Zoom رو ارتقا ندادین و مشکل دقیقا همین جاست .
یا علی
-
شايدم از مامبو آي آر گرفتم !
زوم رو ارتقا دادم باز هم بيفايده هست !! وقتي ميخواهم فايل آپلود کنم تو شونصد خط خطا ميده !!!
اين پچي که گفتي به چه درد ميخوره ؟!
مامبو رايگاني که. شما داريد حرفه اي نيست !؟ (خب من حرفه ايش رو ميخوام)
توي اين سايت تست مامبو هم امکان تغيير تنظيمات نبود که ببينم چي ميشه!
* تذکر مدیر : دوست عزیز اگر مطلب جدیدی به خاطرتون اومد لطفا با ویرایش مطلب قبلی موضوع جدید را بنویسید .
-
منظور شما از حرفه ای اینه که قسمت مدیریتش فارسی نیست ؟!
که این مورد رو ما در نسخه جدید اعمال کردیم . اگر به سایت testmambo.com با یوزر و پسورد test سر بزنید میبینید که این نسخه اولین نسخه ای هست که حتی tooltip ها هم به صورت کامل فارسی شده .
در این نسخه تمامی ارور ها گرفته شده و سرعت لود قسمت مدیریت 2 برابر شده . ( این تنها دو مورد از مشخصات این نسخه است )
انشالله وقتی این نسخه رو منتشر کردیم ، مشخصات کامل این نسخه رو ذکر میکنیم تا بیشتر متوجه امر بشید .
یا علی
-
ببين حالا تا اون نسخه ارائه بشه من چه کنم ؟
بعد هم اينکه دليل تبليغ شما براي اين مامبو خاص چيست ؟!
-
اه! روي يه سايت لينوکسي هم چک کردم خطا ميده !!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببين
يوهو ! حالشو ببر!
اين خطا ها هم در قسمت مديريت هست
Notice: Constant _MAINMENU_DEL already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 31
Notice: Constant _MAINMENU_HOME already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 32
Notice: Constant _SEL_AUTHOR already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 33
Notice: Constant _SEL_POSITION already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 34
Notice: Constant _SEL_TYPE already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 35
Notice: Constant _CMN_BOTTOM already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 66
Notice: Constant _CMN_TOP already defined in /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php on line 67
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/madreseh/public_html/main/language/admin_farsi.php:31) in /home/madreseh/public_html/main/administrator/index2.php on line 56
تدکر مدیر : دوست عزیز اگر مطلب جدیدی به خاطرتون اومد لطفا با ویرایش مطلب قبلی موضوع جدید را بنویسید .
-
تبلیغ !!!
دوست عزیز جناب حاتمی :
هدف من از بیان این موضوع تنها دادن آگاهی با شما بود . هر چند کاربران عزیز با استفاده و تست این نسخه به این نتیجه رسیدند و بارها در همین انجمن و انجمنهای دیگر این موضوع رو ذکر کردند .شما مختار هستید که از هر نسخه ای که تمایل دارید استفاده کنید .
(گزینه دیباگ هم در testmambo فعال کردم تا اگر ارروری بود نمایش بده ! میتونید الان پایین سایت testmambo رو ببینید که حتی 1 ارور هم نداره )
* برای حل این مشکل و اروری که در نسخه حرفه ای موجود هست لطفا با جناب بلوردی تماس بگیرید .
یا علی
-
ببين دوست گرامي
اسمي كه روي يه نسخه هست اصلا اهميت نداره. بلكه كارايي و امكانات و ايرادات اون نسخه اهميت داره. حالا اينكه نسخه حرفه اي در يك سايت هست و در اينجا اسمش يه چيز ديگست نميتونه مرجع تصميم شما باشه.
الان كه خوشبختانه اينقدر متن باز در جامعه داره رشد ميكنه كه هر كسي با هر نوع تخصص يا عدم تخصصي اقدام به دست گرفتن پروژه ميكنه.
.
-
سلام
ببين جريان اين زند اوپتيمايزر چيه ؟
رو سرور ويندوز نصب ميشه ؟
اصلا چرا نسخه هايي که شما استاد ميکنيد کد شدن ؟؟
آقا اگه رو خطي بيا چت کنيم !!
آيدي ياهوت چيه
-
ما برای نسخه هایی که آماده میکنیم زحمت میکشیم. به همین خاطر اونها رو کد میکنیم.
دوستانی هستن که نسخه های ما رو که بعضی نسبت به نسخه اصلی مامبو کاملتر هم هستند با نام خودشون منتشر میکنن.
علت اینجاست.
البته همونطور که قبلا گفته شده هر کس میتونه نسخه ویژه ای برای خودش بهسازی کنه و محدودیتی نیست.
در مورد زند سوالتون چیه؟
-
سلام
در مورد زند ميخوام بدونم من که سرورم ويندوز هست زند هم داره يا نه !؟ اگه نداره چطوري بايد نصب کنم (رو هاست منظورمه)
در مورد کد شدن هم اونوقت اين سيستم که شما پياده کرديد با روح اپن سورس تناقض نداره ؟!
البته قبول دارم شما زحمت ميکشيد و زحماتتون قابل تقدير هم هست و نبايد کسي اونها رو به نام خودش منتشر کنه اما به نظرم يه خورده با داستان اپن سورس جور در نمياد .
منظورم اينه که همه کسايي که اپن سورس کار ميکنن براي همچين مشکلي چيکار ميکنن ؟ مسلما از کد کردن استفاده نميکنن وگرنه ما الان مامبو فارسي (حالا هر کي منتشر کرده باشه فرق نميکنه) نداشتيم و حالش رو هم نميبرديم !درسته ؟!
حالا شما کدوم فايلها رو کد ميکنيد فايلهايي که به ظاهر کار مربوط ميشه احتمالا نيست درسته ؟!
موفق باشيد و مرسي از توجهتون
-
سلام
شما که سرورتون تو شرکت هست خیلی راحت میتونید این کار رو انجام بدین . zend به راحتی روی Apache 1.x , 2.x و IIS نصب میشه و مشکلی نداره . هنگام نصب شما گزینه IIS رو بزنید و مراحل رو پشت سر هم انجام بدین .
دوست عزیز اگر قوانین رو مرور کنید میبینید که به ما اجازه داده شده اون فایلهایی که تغییر دادیم رو کد کنیم و حتی بابت این تغییرات هزینه دریافت کنیم . پس هیچ تناقضی وجود نداره ...
ما تمام فایلهایی که کار شده روش و تغییر کردند را کد میکنیم .
این کار 3 مزیت داره :
- سرعت پردازش میره بالا
- حجم فایلها پایین میاد
- از سوءاستفاده های احتمالی جلوگیری میشه
میشه بپرسم مشکل شما با کد کردن چیه !؟!؟!
یا علی
-
دوست گرامی
استفاده از سیستم کد کردن فایلها در واقع شبیه کمپایل کردن یه برنامه هست (PHP یک زبان تفسیر شونده هست ولی با استفاده از زند که مثل یه میان افزار عمل میکنه میشه به طرز عمل زبانهای کمپالش شونده نزدیک شد) علت کد شدن فایلها در اینجا افزایش سرعت هست.
ضمنا همون طور که آقای فیروزمندان گفت: ما فایلهایی رو که اصلاح کردیم و فایلهایی رو که خودمون نوشتیم کد میکنیم. چون بابتشون زحمت میکشیم.
در چند روز آینده لایسنس مخصوص گروه مامبولرن منتشر خواهد شد.
-
من مشکل خاصي با کد کردن ندارم !(به شرط اينکه رو هاستم کار کنه)
اما هميشه اين وسوسه که آدم بتونه کد سايت رو تغيير بده وجود داره که با اين کار شما جلوي اين وسوسه گرفته ميشه ):
البته يک سري تغييرات هست که بنده و احتمالا هر کس ديگري که با مامبو کار ميکنه بهش نياز داره مثل رنگ بنديها و ... که فکر نکنم اونها رو کد کنيد درسته ؟
در مورد سرور هم قبلا عرض کردم خدمت شما من سرورم در شرکت نيست ! تو کاناداست !!!
1- از کجا بفهمم زند داره يا نه
2- اگه نداشته اونا ميتونن برام نصب کنن (منظور از اونا ادمين هاست هست)
-
امیر جان
در مورد تغییراتی که فرمودین : شما به راحتی میتونید این تغییرات رو اعمال کنید و از این بابت خیالتون راحت باشه . این فایلها کد نمیشند .
- یک فایل رو هاستت ایجاد کن و تابع PHPINFO رو بذار توش . ذخیره کن و فایل رو اجرا کن . ببین ZEND Optimizer نصب هست یا نه ؟
- من 99.99% سرورهایی که کار کردم Zend Optimizer نصب بوده . اما اگر نصب هم نباشه حتما براتون نصب میکنند .
یا علی
-
اول جا داره تشکر کنم از زحماتت آقا محسن , چون واقعا میدونم کاری که انجام میدی کار ساده ای نیست.
در مورد اون پچ آخری یه مسئله ای هست .
خب شاید کمتر از 50 درصد سرور ها باشن که از Zend Optimizer استفاده کنن. (خواستم بگم کمتر از 30 درصد گفتم یه کم خوش بین باشم) یا شاید من دارم اشتباه میکنم , نمیدونم. دیگه خودتم که وضعیت ساپورت رو میدونی , ایمیل میزنی جوابتو به زور میدن چه برسه بخوان واست چیزی اضافه کنن.
اینجوری شاید واسه خیلیها مشکل پیش بیاد از جمله خود من, البته همونطور که میدونی من از نسخه انگلیسی و چند تا از فایلهای شما در کنار هم استفاده میکنم , فعلا که قابلیت فارسی رو فدای امنیت کردم و پچ انگلیسی رو نصب کردم . ولی بقیه شاید نتونن پچ اصلی رو نصب کنن و به خاطر عدم نصبZend Optimizer شاید نتونن پچ شما رو هم نصب کنن که این کار ممکنه امنیت سایتشون رو تحت تاثیر قرار بده.
بازم تشکر میکنم.
-
خوب هاستینگ که شما باهاش قرار داد دارید خدماتش ضعیف هست. بهتره یه هاست امن و پر سرعت و با امکانات زیاد تهیه کنید که دچار مشکل نشید.
این مشکلات در واقع از بستری که ازش استفاده نشات میگیره. میتونید برای معرفی هاست مناسب به آقای فیروزمندان ایمیل بزنید.
-
سلام
آقاي فيروزمندان ! ظاهرا سايت من زندا داره [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببين!
بعد هم چک کن همه چيزش رديفه . لطفا !
مرسي
-
شما چرا از سرور لینوکس یا یونیکس استفاده نمیکنی؟
-
امیر جان درسته ... Zend رو پشتیبانی میکنه .
همینطور که گفتم 99% سرور ها از Zend پشتیبانی میکنند .
یا علی
-
[quote author=سیامک link=topic=403.msg2161#msg2161 date=1140869641]
شما چرا از سرور لینوکس یا یونیکس استفاده نمیکنی؟
[/quote]
راستش اين سرور شرکت هست يعني شرکت خودش اينو گرفته بود که من رسيدم !!
ولي فرقش چيه ؟ اگه خيلي مهمه خب راهنمايي بفرمائيد من سوئيچ کنم رو لينوکس يا يونيکس!
بين اين 2 تا کدوم بهتره ؟
-
قطعا سرور يونيكس يا لينوكس هم براي مامبو بهتره و هم از لحاظ امنيت و سرعت و ... خيلي بهتره.
براي سفارش هاست به آقاي فيروزمندان ايميل بزنيد.
-
[quote author=سیامک link=topic=403.msg2108#msg2108 date=1140643673]
خوب هاستینگ که شما باهاش قرار داد دارید خدماتش ضعیف هست. بهتره یه هاست امن و پر سرعت و با امکانات زیاد تهیه کنید که دچار مشکل نشید.
این مشکلات در واقع از بستری که ازش استفاده نشات میگیره. میتونید برای معرفی هاست مناسب به آقای فیروزمندان ایمیل بزنید.
[/quote]
ممنون سیامک جان.
مشکل دقیقا همین جاست که امنیت به کارایی ربطی نداره که هیچ رابطه تقریبا معکوس هم با دارن.
بزار یه مثال ساده بزنم . همین safe mode پی اچ پی که امنیت رو با پایین آوردن کارایی بالا میبره.
نتیجه اخلاقی : نصب یه برنامه چند مگی (Zend Optimizer) کار شاقی واسه مدیر یه سرور نیست , اگه نصب نمیکنن به خاطر مسایل دیگست و اصولا این مطلب مزیت یا عدم مزیت محسوب نمیشه.
-
بله همینطور هست ولی مشکل بر سر چیز دیگه ای هست. شما فقط از دید امنیت به مشکلات نگاه میکنید. ولی در واقع ضعف تکنولژی موجود باعث شده که نشه هر دو عامل امنیت و کارایی رو جمع کرد. این ارزش یک سایت هست که باعث میشه آدم تصمیم بگیره که روش چه کاری رو انجام بده. مسلما یه سایت مثل وبلاگ شخصی من حتی ارزش این رو نداره که کسی وقت بزاره واسه هک کردنش!! پس اگر روش زنر یا .... یا هر کامپوننت ضعیفی رو نصب کنم مشکلی واسم پیش نمیاد! ....
ولی با شما موافقم. باید به کاربر ها آگاهی داد تا هم از نقاط قوت مطلع بشن و هم از نقاط ضعف.
-
آقاي فيروزمند و بقيه ! بدادم برسيد
با نصب مامبو جديد هم مشکل پيغام خطاها پابرجاست !!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رو ببينيد
-
امیر جان
همانطور که خودتون هم دیدید من گزینه نمایش Error رو در سایت testmambo فعال کردم . اما حتی 1 error هم مشاهده نشد .
فکر میکنم مشکل از سرور شماست .
البته بخشی از این مشکل که برای شما پیش اومده با نصب پچ ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) حل میشه .
( بهتره ماژول بازدید هم غیر فعال کنید )
یا علی
-
سلام
والا فکر نکنم مشکل از سرور باشه !
ببين شما وقتي ارور رو روي مامبو تست فعال کرديد مقدارش رو هم حداکثر کرديد يا پيش فرض بود ؟ وقتي پيش فرض باشه خطائي نيست اما وقتي حداکثر ميشه اين خطا ها ديده ميشه !
البته شايد اصلا مهم نباشن ، نميدونم ! خواهشم اينه يه بررسي بکنيد بببينيد اصلا تاثيري رو کارايي سيستم دارن يا نه !؟
مرسي
در ضمن پچ رو روي همين مامبو منتشر شده شما بايد بريزم ؟
-
پچ رو هم ريختم تاثيري نداشت ! من هم رفتم ارور رو فعلا غير فعال کنم!
البته بايد بگم نسبت به 453Hکه قبلا داشتم خيلي خطاها کمترها ! (اينو يادم رفته بود بگم)
-
امیر جان فایل Mambo.PHP رو از آخرین پچ که در آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قرار داره جایگزین کن .
در مورد testmambo هم خطاها روی حداکثر ست شده بود اما دریغ از یک ارور !
یا علی
-
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\inetpub\vhosts\golchintalar.com\httpdocs\includ es\mambo.php on line 3248
اقا من از یه نسخه حرفه ای استفاده می کنم چند روزه با این error مواجه می شم ....ایراد از چیه ..از سرعت من یا سرور ؟
-
جناب rl_totti
لطفا برای موضوع جدید یک تاپیک جدید باز کنید . باز هم پیشنهاد میکنیم قوانین انجمن مامبولرن را مطالعه نمایید .
متاسفانه در مورد نسخه حرفه ای باید با سایت پشتیبان این نسخه تماس بگیرید . مامبولرن از این نسخه پشتیبانی نمیکند و به هیچ عنوان آنرا تعیید نمیکند .
ممنون